تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
احمد بیگدلی، نماینده مجلس می‌گوید پاسخی قانع کننده از وزیر اقتصاد دریافت نکرده است

انتقاد یک نماینده از وزیر اقتصاد؛ شاهد نارضایتی مردم و بازاریان هستیم

احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از وزیر اقتصاد گفت: از همتی انتظارات بسیاری به جهت ساماندهی بازار ارز و دلار داشتیم نه اینکه شاهد افزایش قیمت و نارضایتی از مردم و مخصوصا بازاریان باشیم.

کد خبر: ۱۷۸۰۵۷
۱۷:۴۰ - ۱۳ دی ۱۴۰۳

انتقاد یک نماینده از وزیر اقتصاد؛ شاهد نارضایتی مردم و بازاریان هستیم

دیدارنیوز: عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس شورای اسلامی، گفت: عبدالناصر همتی خودش را نفر اول اقتصاد کشور می‌داند، باتوجه به این موضوع از وی انتظارات بسیاری به جهت ساماندهی بازار ارز و دلار داشتیم نه اینکه شاهد افزایش قیمت و نارضایتی از مردم و مخصوصا بازاریان باشیم.

به نقل از رسانه خانه ملت، احمد بیگدلی، نماینده مردم خدابنده در مجلس در مورد عملکرد تیم اقتصادی دولت، گفت: با توجه به مسائل کشور و جامعه در بحث قانون گذاری مشکلی وجود ندارد در طول این چند ماهه که از عمر دولت گذشته است مجلس پله به پله وظیفه‌اش را انجام داد است، وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی را به کمسیون‌های تخصصی فراخوانده و نهایت همکاری را انجام داده است.

وی ادامه داد: اما پاسخی قانع کننده از همتی و تیمش دریافت نکرده ایم، وزیر اقتصاد از زیر بار مسئولیت شانه خالی می‌کند، در بحث رای اعتماد قول‌ها و وعده‌هایی که به نمایندگان داد موجب شد رای اعتماد از نمایندگان مردم بگیرد، اما شاهد این هستیم که هیچ گونه وعده‌ای محقق نشده است.

بیگدلی یاد آور شد: همین عدم تحقق وعده‌های ایشان موجب این شد که طرح استیضاح وی در مجلس کلید بخورد، همتی خودش را نفر اول اقتصاد کشور می‌داند، باتوجه به این موضوع از وی انتظارات بسیاری به جهت ساماندهی بازار ارز و دلار داشتیم نه اینکه شاهد افزایش قیمت و نارضایتی از مردم و مخصوصا بازاریان باشیم.

این نماینده مردم در مجلس بابیان اینکه استیضاح از روی عملکرد کلید خورده است، بیان کرد: هر کسی که در دولت بخواهد کوتاهی کند باید پاسخگو باشد نباید کم کاری برخی، چهره رئیس جمهور را که مردی شریف و دغدغه‌مند به حل مشکلات مردم است را خراب کند.

عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس دوازدهم در پایان خاطر نشان کرد: رئیس جمهور می‌خواهد مشکلات را طبق قول‌هایی در انتخابات داده است رفع و حل کند، اما وزیر اقتصاد و تیمش مانع این هستند چرا که منافع آینده خود را بر حل مشکلات ترجیح می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير