تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
اسم فوتبال ایران با نام علی دایی عجین شده و با دعوت نکردن دایی به اسم او خدشه‌ای وارد نمی‌شود

باقری بهترین گزینه ایرانی برای پرسپولیس را اعلام کرد/ به‌خاطر غیبت دایی و برومند نیامدم

کریم باقری، سرمربی موقت تیم پرسپولیس که خودش فشار زیادی را برای قبول سرمربیگری سرخپوشان حس می‌کند، می‌گوید که یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق این تیم که فعلا روی نیمکت فولاد خوزستان است، بهترین گزینه ایرانی برای پرسپولیس از نظر اوست.

کد خبر: ۱۷۷۹۴۰
۱۳:۰۷ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

باقری بهترین گزینه ایرانی برای پرسپولیس را اعلام کرد/ به‌خاطر غیبت دایی و برومند نیامدم

دیدارنیوز: سرمربی موقت تیم پرسپولیس می‌گوید تیمش برابر هوادار در آخرین بازی نیم‌فصل باید با تمرکز کامل به میدان برود.

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته پانزدهم لیگ برتر چهارشنبه مهمان هوادار خواهد بود. کریم باقری، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری قبل از این دیدار اظهار کرد: شرایط هوادار را نبینید که آخر جدول است بلکه با تغییر و تحولات رخ داده در هوادار بازی سختی خواهیم داشت. روانخواه به دنبال بازی هجومی است. ما به دنبال این هستیم که با کمک هوادارانمان بتوانیم بازی خوبی انجام دهیم و سه امتیاز را بگیریم. اگر در این بازی تمرکز کامل نداشته نباشیم، تنبیه می‌شویم.

او درباره صحبت پیشکسوتان درباره باقی ماندن به عنوان سرمربی در پرسپولیس گفت: بزرگان پرسپولیس به من لطف دارند، ولی من باز هم تاکید می‌کنم که در موقعیت فعلی، شرایط فوتبال ما اینطور نیست که مربی ایرانی به راحتی در پرسپولیس کار کند به همین دلیل فکر می‌کنم گزینه خارجی پرسپولیس برای پرسپولیس بهتر است. امیدوارم با آمدن مربی خارجی کارمان را به خوبی در نیم فصل دوم ادامه دهیم.

باقری درباره تمدید قرارداد اورونوف نیز گفت: اورونوف از بازیکنان باکیفیت چند سال اخیر فوتبال ایران است. مسلما ما هم می‌توانیم از اورونوف استفاده کنیم.

باقری در پاسخ به سوالی درباره غیبت در دیدار دیروز (دوشنبه) منتخب ۹۸ و پیشکسوتان سرخابی برای بازگشایی ورزشگاه آزادی توضیح داد: فوتبال ایران را با اسم علی دایی می‌شناسند. اعلام کردند که او و پرویز برومند بنا به دلایلی نمی‌توانند در بازی حضور داشته باشند و به همین دلیل من در این بازی حضور پیدا نکردم. اسم فوتبال ایران با نام علی دایی عجین شده و به همین دلیل فکر نکنم با دعوت نکردن علی دایی به اسم او خدشه‌ای وارد شود. امیدوارم در بازی‌های بعدی این مشکل حل شود.

او در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا تشکیل ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌ها کمکی به بهبود کیفیت چمن ورزشگاه‌ها نسبت به فصول گذشته کرده است، گفت: ما در چند بازی که انجام دادیم، وضعیت چمن‌ها بد نیست، ولی امکانات باید بهتر از این باشد. چه از نظر ساختاری و از نظر‌های دیگر. دیروز هم بخشی از استادیوم آزادی تکمیل شد. در حال حاضر استقلال و پرسپولیس نیاز دارند که در ورزشگاه آزادی بازی کنند.

سرمربی موقت پرسپولیس در پاسخ به این سوال که مذاکره‌ای با درویش برای ادامه فعالیت در این باشگاه به عنوان سرمربی داشته است، توضیح داد: چند روز پیش آقای درویش با من صحبتی کردند که صحبت کوچکی بود، ولی رسمی نبود. تا جایی که ما می‌توانیم کمک می‌کنیم. ما هیچ لیستی به باشگاه نداده‌ایم. فعلا تمرکز ما روی بازی با هوادار است و بعد از بازی، باشگاه تصمیم‌گیری می‌کند.

باقری همچنین درباره شاخص‌هایی که مدیران باشگاه برای انتخاب سرمربی باید در نظر داشته باشند، گفت: انتخاب سرمربی در اختیار من نیست. اگر از من مشورت بگیرند نظراتم را می‌گویم. من گفتم که باشگاه خوب پرسپولیس باید به دنبال مربی‌ای باشد که به فوتبال ما و پرسپولیس کمک کند. یکی از بهترین گزینه‌هایی که می‌توانستیم داشته باشیم، یحیی گل‌محمدی بود که تیم دارد. او بهترین گزینه ایرانی است. شرایط به شکلی شد که او متاسفانه از پرسپولیس رفت. در حال حاضر باشگاه پرسپولیس باید به دنبال مربی خارجی باشد.

او درباره لیست نقل و انتقالاتی پرسپولیس در نیم فصل هم بیان کرد: اجازه دهید که باشگاه نفرات مدنظرش را اعلام کند که ما هم به باشگاه نظرمان را اعلام می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها