تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسن روشن می‌گوید هنوز از تغییرات استادیومی که قرار است سمبل ورزش یک کشور باشد، راضی نیستیم

موسیمانه آدم باثباتی نیست!

حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال معتقد است وضعیت استقلال نشان می‌دهد که پیتسو موسیمانه، سرمربی آبی‌پوشان پایتخت آدم باثباتی نیست.

کد خبر: ۱۷۷۹۰۵
۲۰:۱۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

موسیمانه آدم باثباتی نیست!

دیدارنیوز: پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: وضعیت استقلال نشان می‌دهد که موسیمانه آدم باثباتی نیست.

حسن روشن پس از برتری تیم منتخب ملی‌پوشان ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ مقابل پیشکسوتان سرخابی اظهار داشت: مسئله‌ای که پیش آوردند و این بازی را گذاشتند بد نبود، اما‌ای کاش به مردم می‌گفتند و هواداران بیشتری می‌آمدند و یک لذتی می‌برند و تغییرات استادیوم را می‌دیدند. البته هنوز از تغییرات استادیومی که قرار است سمبل ورزش یک کشور باشد، راضی نیستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که بهتر نبود ورزشگاه تعطیل می‌شد تا عملیات عمرانی تکمیل و بعد استادیوم بازگشایی شود، گفت: من هم فکر می‌کردم چنین چیزی است و بهتر بود آنطور می‌شد.

مطلب مرتبط:

۱۰ گل در بازی به یادماندنی در آزادی/ سرخابی‌ها ۶ تایی شدند +ویدیو

پیشکسوت باشگاه استقلال راجع به روند این تیم در هفته‌های گذشته و تساوی‌های پی در پی آبی‌پوشان با هدایت موسیمانه خاطر نشان کرد: در روز‌های ابتدایی گفتم که قضاوت زود است، اما دیدیم که به جوانان رو کرد. با این کار به دوران خودمان که رایکوف این کار را می‌کرد و پشتش می‌ایستاد، برگشتم. موسیمانه وقتی با جوانان شروع کرد نتیجه گرفت و دو سه بازی را برد، اما بعد از چند تساوی به ایده ابتدایی‌اش برگشت و از جوانان دل برید.

روشن در ادامه تصریح کرد: این وضع ثابت می‌کند که آدم باثباتی نیست، مگر اینکه دوباره با جوانان ادامه بدهد. نشان داده می‌شود که روی تیم فقط برای امسال حساب باز کردند. تا به حال هیچ مربی نیامده است که برای دو سه سال آینده برنامه‌ریزی کند. مقصر باشگاه است که مربی را فقط برای نتیجه‌گرایی می‌آورد. این درست نیست و باید مربی بیاید که باشگاه و فوتبالش را بسازد.

وی در مورد استعفای شهریاری از سمت ریاست هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: نسبت به کسانی که برای ایران و به خصوص فوتبال زحمت کشیدند، ارادت دارم. روزی که شهریاری را پس از چند سال دیدم فقط یک خواهش کردم. به شهریاری گفتم اینجا صبا باطری نیست و استقلال است. گفتم که در استقلال روی برنامه‌ریزی مثل صبا باطری حساب نکند، اما گوشِ شنوایی نبود. برای ایشان آرزوی سلامتی دارم و زود رفت که مریض نشود (باخنده).

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی