تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بیان کرد

استفاده بیش از ۸۰ درصدی از فیلترشکن/ به نظر کاربران توجه شود

حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر لزوم توجه به نظر کاربران در حکمرانی فضای مجازی تاکید کرد و از استفاده بیش از ۸۰ درصد کاربران از فیلترشکن خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۷۴۳
۱۰:۳۱ - ۰۸ دی ۱۴۰۳

استفاده بیش از ۸۰ درصدی از فیلترشکن/ به نظر کاربران توجه شود

دیدارنیوز: معاون وزیر ارتباطات گفت: اگر کاربری آسیبی در فضای مجازی می‌بیند، به صرف اینکه از ابزار مسدودسازی استفاده شده عملاً نتوانستیم حکمرانی خودمان را در این فضا به ظهور برسانیم؛ بنابراین باید به آن توجه کرد و یکی از مهم‌ترین مولفه‌های این حکمرانی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی توجه به نظر مردم و به خصوص در این فضای مجازی نظر کاربران است.

حمید فتاحی- معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- درباره حکمرانی فضای مجازی اظهار کرد: درباره این موضوع باید گفت اگر بتوانیم یک سنگ بنای واحد را در تعریف از حکمرانی فضای مجازی با همدیگر داشته باشیم، حتماً خروجی‌هایی که به دست خواهد آمد هم مورد توافق همه خواهد بود.

وی افزود: بنابراین من ابتداً یک نگاه کلی می‌کنم به آن چیزی که ما فکر می‌کنیم شیوه حکمرانی در فضای مجازی هست و البته فرمایش مقام معظم رهبری در مورد حکمرانی قانونمند که در آخرین دیدار هیئت دولت، فرمودند یک مقدار بتوانیم این را تبیین کنیم و بعد در مقابل آن نسبت به این خروجی‌هایی که حاصل شده حتماً می‌شود تصمیم بهتری گرفت؛ حکمرانی که تردید ناپذیر است یعنی اینکه اصلاً چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی به هر حال حکمرانی و به خصوص حکمرانی خوب یک امر تردید ناپذیر است.

فتاحی با بیان اینکه بنابراین کسی ادعا کند که بدون حکمرانی امکان گسترش در فضای مجازی چه در فضای حقیقی به اهدافی دست پیدا کند این کاملاً مردود هست، تشریح کرد:، اما همین تعریف حکمرانی هست که اگر دقیق بشود آن وقت می‌توان تصمیم درست گرفت، اما مؤلفه‌های حکمرانی چه می‌تواند باشد؟ اگر ما نگاه کنیم که مثلاً، فضای مجازی را تنها یک دکمه فیلترینگ را مصادف و معادل بدانیم در حکمرانی فضای مجازی یعنی اتفاقی که عملاً در سال‌های گذشته در کشور افتاده، یعنی ما همه آنچه را که از آن به عنوان حکمرانی خواستیم یاد کنیم در مسدود سازی خلاثه کرده ایم. در این قسمت در نظر نگرفتن سایر مؤلفه‌ها حتماً ما را به نتیجه نخواهد رساند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: بنابراین شما اگر آسیبی در این فضا می‌بینید به صرف اینکه از ابزار مسدودسازی استفاده کردید عملاً نتوانستیم حکمرانی خودمان را در این فضا منحصه ظهور برسانیم بنابراین باید به آن توجه کرد که من اشاره می‌کنم یکی از مهم‌ترین مولفه‌های این حکمرانی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی توجه به نظر مردم و به خصوص در این فضای مجازی نظر کاربران هست.

استفاده ۸۰ درصد کاربران از فیلترشکن

وی در یک گفت و گوی تلویزیونی افزود: به دلیل گسترش ابزار فیلترشکن براساس آمار‌های رسمی بیش از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می‌کنند و این موضوع نشان می‌دهد علاوه بر دسترسی که صاحب پلتفرم ممکن است به اطلاعات کاربر داشته باشد، یک دسترسی جدید دیگر نیز از طریق فیلترشکن به اطلاعات کاربران ایجاد شده و مشخص نیست چه کسانی با چه اهدافی این ابزار را در اختیار کاربران ما قرار می‌دهند. اگر سوال مطرح می‌شود که تمام این پلتفرم‌ها باز شود عملاً تاثیری در حوزه فیلترشکن‌ها و وی‌پی‌ان‌ها نیست من می‌خواهم به قبل از این مسدود سازی‌ها اشاره کنم، قبل از مسدود سازی پلتفرم تلگرام اگر والدینی روی گوشی فرزندشان ابزار وی پی ان و فیلترشکن می‌دیدند اینقدر این حرکت خارج از قاعده و قبیح بود برای پدر و مادری که بر روی گوشی فرزندشان یک ابزار فیلترشکن و وی‌پی‌ان می‌دیدند که دچار اضطراب و نگرانی می‌شدند، اما امروز چه اتفاقی می‌افتد والدین می‌روند سراغ بچه‌ها و نوجوان‌ها و درخواست می‌کنند که این فیلترشکن من را به روز کن. درباره مذاکره باید گفت مذاکره در دوره‌های گذشته با بسیاری از پلتفرم‌های بین‌المللی انجام شده و آن‌ها هم سیاست‌هایی برای خودشان که الان مدتی است به واسطه اینکه این‌ها در کشور مسدود شدند و البته به صورت مشخص پلتفرم‌های آمریکایی به نظر می‌آید که راهی برای مذاکره با آن‌ها وجود نداشته باشد، اما سایر پلتفرم‌ها در چارچوب آن قواعد و سیاست‌هایی که دارند و همه دنیا و کشور‌های دیگر دنیا هم آن‌ها را پیاده سازی می‌کنند امکان این موضوع به صورت مشخص وجود دارد، اما در مورد این دو پلتفرمی که به صورت مشخص الان بازگشایی شده خیر چنین اتفاقی نیفتاده است.

معاون وزیر ارتباطات تشریح کرد: اینکه برای کودکان و نوجوانان در این فضا چه تدابیری انجام شده باید گفت در دنیا روش‌های استاندارد وجود دارد و این‌ها ترکیبی از موضوعات فنی و غیر فنی است و مسئولیت اجتماعی والدین است یعنی ابزار پرنتال کنترل ابزاری است که در اختیار والدین قرار می‌گیرد تا آن‌ها بتوانند با خیال راحت از حضور فرزندانشان در این فضای مجازی صیانت کنند و از آسیب‌هایی که در این فضا وجود دارد محافظت کنند و قطعاً روش‌ها وجود دارد و سیاست‌ها وجود دارد تا امروز هم برخی از این اقدامات انجام شده، اما چون مدل‌هایش درست نبوده و مدل ترویجش مدل اقتصادی و مدل فنی اش درست نبوده به جمع‌بندی نرسیده، ولی این حتماً وجود دارد و ما همین اهتمام را داریم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی