تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
نرخ ارز در ایران

سقف تاریخی جدید دلار

قیمت دلار در چهارمین روز معاملاتی هفته با افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومانی در منطقه معاملاتی جدیدی قرار گرفت. این مقدار رشد ارزش بار دیگر دلار را در سقف تاریخی جدیدی قرار داد.

کد خبر: ۱۷۷۶۰۲
۱۸:۲۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

سقف تاریخی جدید دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار روز سه شنبه با افزایش ۳۰۰ تومانی بازگشایی شد و در ادامه کار بازار ارز، با رشد پلکانی افزایش بیشتری نیز داشت. قیمت دلار روز دوشنبه در سقف جدیدی معامله شد. این در حالی بود که در نشست غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اقتصاد به سیاست مهار بازار ارز با حذف دلالان غیررسمی تاکید شد!

قیمت دلار در آخرین معامله روز سه شنبه در نزدیکی میانه کانال هشتم از کریدور هفتم بسته شد و تنها ۱۵۰۰ تومان با کریدور هشتم فاصله دارد.

گفتنی است اختلاف قیمت اسکناس دلار با کریدور هشتم نزدیک به هزار و ۵۰۰ تومان است و روند رشد تقاضا حکایت از ناامیدی معامله‌گران برای تدابیر ارزی سیاست‌گذار و کاهش قیمت دلار دارد.

پیش بینی قیمت دلار

برخی سیگنال‌ها از سوی اهالی رسانه وابسته به وزارت اقتصاد مبنی بر خزانه خالی از دلار بانک مرکزی و برگزاری جلسه مجلس و مسئولان اقتصادی دولت پزشکیان پشت در‌های بسته به معامله‌گران بازار ارز آلارم نامساعد بودن شرایط برای قیمت دلار را داد. به گونه‌ای که برخی معامله‌گران به کنایه می‌گفتند هر وقت جلسه پشت در‌های بسته برگزار می‌شود حال دلار خراب است!

با این وجود عباس گودرزی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص نشست غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، گفت: «مجلس و دولت، مصمم به مهار بازار ارز و حذف دلال‌های غیررسمی هستند.»

وی افزود: «دولت بر تک‌نرخی کردن بازار ارز تأکید دارد، اما مجلس هشدار داده است که این سیاست نباید به نفع رانت‌خواران تمام شود.»

کارشناسان اقتصادی شرایط را در ابهام می‌دانند و اکنون هر گونه پیش‌بینی برای دلار را به تصمیمات سیاست‌گذار مربوط می‌دانند. آن‌ها در روز‌های آینده، ورود دلار به کریدور هشتم را دور از ذهن نمی‌دانند.

قیمت تتر یک گام با ۸۰ هزار تومان فاصله دارد

قیمت درهم روز سه‌شنبه با رشد ۳۲۰ تومانی روی رقم ۲۱ هزار و ۸۲۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد هزار و ۱۰۰ تومانی روی رقم ۷۹ هزار و ۷۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۹ هزار و ۲۷۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۲ هزار و ۳۶۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز سه‌شنبه روی رقم ۶۵ هزار و ۹۱۶ تومانی اعلام شد و حدود ۳۰۰ تومان افزایش داشت.

حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در چهارمین روز هفته روی رقم ۶۴ هزار و ۱۲۰ تومانی کشف قیمت شد و ۲۷۸ تومان گران شد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۵
0
1
آقای پزشکیان! در دوران تبلیغات ریاست جمهوری وقتی رقبا می گفتند کابینه شما همان کابینه آقای روحانی است شما جواب دادید که ای مردم آیا وضع اقتصادی شما زمان آقای خاتمی بد بود؟ و به طور تلویحی ابراز کردید که سیاستهای اقتصادی زمان آقای خاتمی که اساس آن حفظ ارزش پول ملی توسط امثال آقای مظاهری بود را دنبال خواهید کرد. اما در عمل آقای همتی را که طرفدار آزاد گذاشتن نرخ ارز بود را به عنوان وزیر اقتصاد معرفی کردید. ایشان 4 سال پیش که کاندیدای ریاست جمهوری بود همین راه حل را در مناظرات مطرح کرده بود و توفیقی برای جمع کردن رای بدست نیاورده بود. چرا ایشان را مسئول اقتصاد مملکت کردید که اینگونه با آزاد کردن نرخ ارز باعث تورم و فشار بر مردمی شود که امید داشتند ارزش پول ملی حفظ شود؟ لطفا این نقد دلسوزانه را بپیذیرید و ایشان را کنار بگذارید و از امثال آقای مظاهری استفاده کنید.
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين