تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط بهمن‌ماه

طبق اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، میانگین بارش کشور در دی ماه نرمال با گرایش به کمتر از نرمال و در نیمه اول بهمن کمتر از نرمال خواهد بود.

کد خبر: ۱۷۷۵۷۳
۱۱:۳۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط بهمن‌ماه

دیدارنیوز: بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، میانگین بارش کشور در دی ماه نرمال با گرایش به کمتر از نرمال و در نیمه اول بهمن کمتر از نرمال خواهد بود. دمای هوا در هفته پایانی دی و هفته اول بهمن بیش از نرمال و در هفته دوم بهمن در شرق کشور گرایش به نرمال خواهد داشت.

جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی بارش و دمای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۳ دی ماه تا ۱۴ بهمن ماه تولید و ارائه شد. بر این اساس، بارش هفته اول (۳ تا ۹ دی) در شرق، شمال شرق و مناطقی از مرکز و جنوب کشور کمتر از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال است. بارش در بخش‌های محدودی از زاگرس میانی گرایش به بیش از نرمال دارد. میانگین دمای هوای هفته اول (۳ تا ۹ دی) در جنوب شرق کشور تا ۱ درجه کمتر از نرمال است. در بخش‌هایی از شمال غرب ۳ تا ۵ درجه و در سایر مناطق ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال است.

بارش هفته دوم در نیمه غربی سواحل دریای خزر و زاگرس مرکزی بیش از نرمال، جنوب شرق و مناطقی از جنوب کشور کمتر از نرمال و در اغلب مناطق دیگر کشور نرمال و بارش انباشته در مناطق ساحلی خزر با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد بیش از ۳۰ میلیمتر پیش‌بینی شده است. دمای هوای هفته دوم در جنوب و جنوب شرق کشور ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال پیش بینی شده است.

در ادامه، بارش هفته سوم کشور در شمال غرب، بخش‌هایی از سواحل خزر و مناطقی از جنوب غرب و جنوب کشور نرمال و سایر مناطق گرایش به کمتر از نرمال دارد. دمای هوای هفته سوم در نیمه جنوبی تا ۱ درجه و در سایر مناطق از ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

بارش هفته چهارم در شمال غرب، سواحل خزر و مناطقی از نیمه جنوبی کشور نرمال و برای سایر مناطق کشور گرایش به کمتر از نرمال دارد. بارش در مناطق محدودی از جنوب کشور و زاگرس جنوبی با گرایش به بیش از نرمال برآورد می‌شود. در هفته‌های پنجم و ششم بارش در استان‌های نوار شمالی و مناطق محدودی از جنوب و غرب کشور نرمال و در سایر مناطق گرایش به کمتر از نرمال دارد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، انتظار می‌رود دمای هوای کشور در هفته‌های چهارم تا ششم ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و در هفته ششم در بخش‌هایی از شرق کشور گرایش به نرمال داشته باشد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر