تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدصالح جوکار خبر داد

امضای ۲۰۰ نماینده برای طرح انتخاب شهرداران توسط مردم

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور گفت: ۲۰۰ نماینده طرح انتخاب شهرداران توسط مردم را امضا کرده اند و این طرح به کمیسیون رفته است

کد خبر: ۱۷۷۵۵۵
۰۹:۱۴ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

امضای ۲۰۰ نماینده برای طرح انتخاب شهرداران توسط مردم

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور گفت: ۲۰۰ نماینده طرح انتخاب شهرداران توسط مردم را امضا کرده اند و این طرح به کمیسیون رفته است؛ دولت کمک کند تا طرح جامع مدیریت شهری تصویب شود.

محمدصالح جوکار در گفتگو با ایلنا، درباره این‌که وزیر کشور اخیراً عنوان کرده است مدیریت شهری نیاز به اصلاح ساختار دارد و اینکه مجلس چگونه می‌تواند در این امر به وزارت کشور کمک کند، گفت: این گفته وزیر کشور در رابطه با انتخاب شهرداران توسط مردم و با رأی آنان است. یکی از نکات‌ِ در دستور کار نمایندگان همین است، طرح انتخاب شهرداران توسط مردم با امضاء ۲۰۰ نفر مطرح و به کمیسیون ارجاع شده، البته در حال حاضر کمیسیون بررسی نکرده است. انشاالله بررسی کند، نظر نهایی را برای صحن ارسال می‌کنیم.

وی افزود: نکته‌ای که وجود دارد این است که بحث ما جامع‌تر و کلان‌تر است، این‌که شهر بایستی یک مدیر داشته باشد؛ چراکه امروز شهر‌های ما مدیران زیاد و متعددی دارند و هرکدام از این‌ها به نوعی اعمال مدیریت در حوزه شهری می‌کنند و نظرمان این است که دولت هم بیاید کمک کند و طرح جامع مدیریت شهری تصویب شود.

جوکار خاطرنشان کرد: این طرح کمک می‌کند یک نفر پاسخگو و مدیر در شهر باشد و نسبت به همه مشکلات تنها او پاسخ دهد و دستگاه‌های مختلف و متفاوتی در امورات شهری دخالت نکنند اینگونه حجم دولت هم کاهش پیدا می‌کند.

وی یادآور شد: تقریبا حجیم بودن دولت مصیبتی برای بودجه کشور شده است و بخش مهمی از بودجه دولت را می‌بلعد، می‌توانیم بخشی از این مسئولیت را در اختیار شهرداری قرار دهیم و در حقیقت حکمرانی مردمی در شهر‌ها شکل بگیرد.

رئیس کمیسیون شورا‌ها در پاسخ به این‌که آیا انتخاب شهرداران توسط مردم بار مالی در خصوص برگزاری هزینه‌های انتخاباتی ندارد که شورای نگهبان آن را رد کند، گفت: خیر بار مالی ندارد تنها بحثی که وجود دارد این است که می‌گویند اختیارات شورا‌ها کم می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها