تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
باشگاه پرسپولیس پس از شکست برابر مس رفسنجان خبر داد

جریمه اعضای پرسپولیس و تصمیم‌گیری در خصوص کادرفنی

باشگاه پرسپولیس پس از شکست غیرمنتظره این تیم از مس رفسنجان و ادامه روند بد در لیگ برتر، که با اعتراض هواداران این تیم همراه بود، از جریمه بازیکنان و اعضای تیم خبر داد و اعلام کرد در خصوص کادرفنی تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر: ۱۷۷۴۲۹
۲۲:۱۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۳

جریمه اعضای پرسپولیس و تصمیم‌گیری در خصوص کادرفنی

دیدارنیوز: باشگاه پرسپولیس با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن عذرخواهی از هواداران به خاطر شرایط فنی تیم، اعضای تیم را به میزان ۱۰ تا ۱۵ درصد جریمه کرد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در این اطلاعیه آمده است؛ ناراحتی عمیق و شدید هواداران قابل درک و درست است. انتقاد شدید آن‌ها را به گوش جان می‌شنویم و برابر آن تکلیف خود می‌دانیم که از تمام ابزار و فرصت‌ها برای بهبود سریع این شرایط استفاده کنیم. هیچ تردیدی هم نداریم که اعضای تیم با تمام وجود به دنبال اصلاح و جبران این شرایط خواهند بود. با این وجود انجام بعضی اقدامات و اخذ پاره‌ای تصمیم‌ها برای کمک و تسریع این روند در دستور کار قرار گرفته است.

مطلب مرتبط:

پرسپولیس ۱ - ۳ مس رفسنجان؛ گاریدو با تیم قهرمان چه کرد؟

عذرخواهی گاریدو پس از شکست؛ امروز افتضاح بودیم

قبل از هرچیز وظیفه و مسوولیت خود می‌دانیم که از هواداران محترم به خاطر وضعیت فنی تیم عذرخواهی کنیم. قطعا این شرایط ادامه پیدا نخواهد کرد و پرسپولیس با همت همه اعضای باشگاه و تیم به مسیر درست خود باز خواهد گشت. در این امر تردید نداشته باشید.

در وهله بعدی اعلام می‌شود با توجه به نتایج غیر قابل قبول سرخپوشان در هفته‌های اخیر رقابت‌های لیگ که باعث ناراحتی و نارضایتی هواداران شده است با پیشنهاد مدیرعامل و تصویب هیات مدیره باشگاه، جرایم نقدی برای اعضای تیم در نظر گرفته شد.

بر این اساس با تصمیم اخذ شده بازیکنان تیم به میزان ده درصد ارزش قرارداد و اعضای کادر فنی به میزان ۱۵ درصد جریمه نقدی شدند.

همچنین به زودی درباره وضعیت فنی تیم، تصمیم‌گیری خواهد شد و هواداران در جریان قرار خواهند گرفت.

نکته دیگر این است که یکسری شرایط و موضوعات در ایجاد وضعیت کنونی تیم دخیل بوده‌اند که در آینده نزدیک موضوع به صورت شفاف با هواداران در میان گذاشته خواهد شد.

در پایان بر این نکته تاکید می‌شود که نگرانی و استرس عمیق هواداران نسبت به شرایط موجود را کاملا درک کرده‌ایم و از نظر باشگاه نیز این شرایط برای هیچ یک از ما قابل قبول و قابل تحمل نیست و قطعا این وضعیت باید تغییر کند و این گونه نیز خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها