تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
تقابل امروز پرسپولیس با رفسنجانی‌ها در پایتخت

تهران، خانه امن سرخ‌ها برابر مس/ خاطره شیرین جشن قهرمانی!

تیم پرسپولیس امروز (شنبه) در حالی به مصاف مس رفسنجان می‌رود که آخرین تقابل آنها منجر به جشن قهرمانی سرخ‌ها در پایتخت شد و خاطره شیرین آن شب برای هواداران سرخ و گل جنجالی گولسیانی هنوز از یادها نرفته است.

کد خبر: ۱۷۷۳۸۴
۱۱:۱۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۳

تهران، خانه امن سرخ‌ها برابر مس/ خاطره شیرین جشن قهرمانی!

دیدارنیوز: پرسپولیس در ادوار لیگ برتر عملکرد درخشانی مقابل مس رفسنجان داشته و در بازی امروز به دنبال حفظ این روند است.

سرخ‌پوشان پایتخت فصل را با کسب ۲ تساوی پیاپی آغاز کردند، اما در ادامه راه توانستند ردای مدعی‌بودن به تن کنند و خود را در جمع تیم‌های بالای جدولی جای دادند، ولی روند نتیجه‌گیری‌شان در هفته‌های گذشته دور از فرم ایده‌آل بوده است؛ به‌طوری‌که سرخ‌پوشان پایتخت از ۵ مسابقه قبلی خود در لیگ بیست‌وچهارم، ۳ دیدار را با نتیجه شکست به پایان برده‌اند و فقط ۲ بار طعم پیروزی را چشیده‌اند. در شرایطی‌که فاصله پرسپولیس با صدر جدول به ۵ امتیاز رسیده، سرخ‌پوشان برای بقا در کورس مدعیان نیاز به‌ثبت پایانی خوش در نیم‌فصل نخست هستند.

مس رفسنجان، خیبر خرم‌آباد و هوادار تهران، ۳ رقیب پایانی پرسپولیس در نیم‌فصل اول هستند که سرخ‌پوشان پایتخت طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده از سوی سازمان لیگ، باید امروز (شنبه) آخرین بازی هفته سیزدهم را مقابل مس رفسنجان در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار کنند. اتفاق مهم آنکه برخلاف پرسپولیس که در جمع ۵ تیم برتر جدول حضور دارد، شرایط مس نابسامان است و نارنجی‌پوشان یکی از فانوس به‌دستان لیگ بیست‌وچهارم محسوب می‌شوند؛ هر چند که همواره در ادوار لیگ برتر، مس با فرم‌های مختلفی مقابل پرسپولیس قرار گرفته و نتوانسته سربلند از زمین مسابقه بیرون آید.

مسی‌ها و کابوسی به نام پرسپولیس

مس رفسنجان در حال گذراندن پنجمین دوره حضورش در لیگ برتر فوتبال ایران است و نارنجی‌پوشان هیچ‌گاه به تیمی به اندازه پرسپولیس نباخته‌اند. مرور دقیق‌تر کارنامه رویارویی‌های دو تیم نشان می‌دهد که از اولین جدال‌شان در لیگ برتر، ۱۴۱۸ روز می‌گذرد؛ مسابقه‌ای که سرخ‌پوشان پایتخت با هدایت یحیی گل‌محمدی برابر مسِ محمد ربیعی قرار گرفتند و با تک‌گل جلال حسینی پیروز شدند. در ادامه راه، ۷ نبرد دیگر هم میان دو تیم در لیگ برتر به انجام رسیده که سهم پرسپولیس ۵ برد بوده و مسی‌ها هیچ بردی را تجربه نکرده‌اند و فقط ۲ بار توانسته‌اند سرخ‌پوشان را متوقف کنند.

تهران، خانه امن سرخ‌ها برابر مس

پرسپولیس در سال‌های دورتر تجربه رویارویی با مس رفسنجان در جام حذفی را دارد؛ مسابقه‌ای که حدود ۱۳ سال پیش در آذرماه ۱۳۹۰ برگزار شد و سرخ‌پوشان پایتخت توانستند با نتیجه ۲ بر یک از سد مس رفسنجان بگذرند. در تاریخچه رویارویی‌های دو تیم، یک رکورد ویژه خودنمایی می‌کند؛ رکورد ۱۰۰ درصد پیروزی پرسپولیس در دیدار‌های خانگی. سرخ‌پوشان چه در جام حذفی و چه در لیگ برتر، هیچ‌گاه به مس رفسنجان در خانه امتیاز نداده‌اند و در مجموع ۵ رویارویی خانگی با این تیم، ۵ برد به‌دست آورده‌اند و ۸ گل زده و فقط ۲ گل خورده در کارنامه سرخ‌پوشان نمایان است.

خاطره شیرین جشن قهرمانی لیگ ۲۳

سرخ‌پوشان پایتخت در شرایطی امروز قرار است دهمین رویارویی خود با مس رفسنجان (در لیگ برتر و جام حذفی) را تجربه کنند که خاطره خوشی از آخرین جدال‌شان با این تیم دارند؛ چرا که دو تیم در هفته پایانی لیگ بیست‌وسوم به مصاف هم رفتند و با گل جنجالی گیورگی گولسیانی، سرخ‌پوشان فاتح رقابت‌های لیگ برتر شدند و توانستند جشن قهرمانی خود را به پا کنند. حالا در فاصله ۲۰۳ روز بعد از آن جشن قهرمانی، سرخ‌پوشان به دنبال خروج از وضعیت بحرانی هستند و با توجه به سبقه رویارویی‌های دو تیم و وضعیت کنونی مس رفسنجان، به نظر می‌رسد که پرسپولیس راه همواری برای کسب ۳ امتیاز و رسیدن به هشتمین برد مقابل مس رفسنجان در دهمین رویارویی داشته باشد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر