تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
در جلسه پیگیری رفع ناترازی انرژی مطرح شد

تاکید پزشکیان بر ضرورت تبیین دلایل بروز ناترازی‌ها

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری بر ضرورت تبیین دلایل بروز ناترازی‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در این خصوص و گفتگو و دعوت از مردم برای رعایت الگوی مصرف از طریق رسانه‌ها، از سوی وزرای نفت و نیرو تاکید کرد و گفت: دولت چهاردهم ناگزیر از مواجهه با مشکلات ریشه‌ای همچون ناترازی‌هاست، به دنبال مقصریابی نیستیم و تمام توان خود را برای حل این مسئله و کاستن از مشکلات مردم به کار گرفته‌ایم و با برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم، سال آینده به یاری خدای متعال چنین مشکلاتی نخواهیم داشت.

کد خبر: ۱۷۷۲۹۵
۱۳:۲۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳

تاکید پزشکیان بر ضرورت تبیین دلایل بروز ناترازی‌ها

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت چهاردهم ناگزیر از مواجهه با مشکلات ریشه‌ای همچون ناترازی‌هاست، گفت: به دنبال مقصر یابی نیستیم و تمام توان خود را برای حل این مسئله و کاستن از مشکلات مردم به کار گرفته‌ایم و با برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم، سال آینده با یاری خداوند قطعا چنین مشکلاتی نخواهیم داشت.

جلسه پیگیری رفع ناترازی انرژی، شامگاه سه‌شنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد و آخرین وضعیت تأمین گاز و برق بخش خانگی، صنایع و نیروگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور رئیس جمهور و وزرای کشور، نفت، نیرو و صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، ابتدا گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده از سوی وزارتخانه‌های مربوطه در راستای تأمین گاز و برق بخش خانگی، صنایع و نیروگاه‌ها، مدیریت مصرف با کنترل هوشمند، برخورد با مشترکان و مراکز دولتی پر مصرف و همچنین نتایج مثبت و مطلوب صرفه‌جویی متاثر از پویش ۲ درجه کمتر ارائه و راهکار‌ها و پیشنهادات دستگاه‌های اجرایی برای گذر از شرایط فعلی و ایجاد ثبات و پایداری در شبکه توزیع انرژی بررسی و ارزیابی شد.

در ادامه پزشکیان بر ضرورت تبیین دلایل بروز ناترازی‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در این خصوص و گفتگو و دعوت از مردم برای رعایت الگوی مصرف از طریق رسانه‌ها، از سوی وزرای نفت و نیرو تأکید کرد و گفت: مسئولان مربوطه در بخش صنایع نیز موظفند با برگزاری جلسات مستمر با اصناف، ضمن جلب همکاری و همراهی آنان برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی در کارگاه‌ها، کارخانجات و محیط‌های صنعتی، آن‌ها را نسبت به چرایی شرایط پیش آمده توجیه کنند.

رئیس جمهور همچنین بر اهمیت نقش ائمه جماعات سراسر کشور، رسانه ملی و سازمان بسیج در فرهنگ‌سازی صرفه‌جویی و مشارکت مردم در پویش کاهش مصرف انرژی تأکید کرد و گفت: دولت چهاردهم ناگزیر از مواجهه با مشکلات ریشه‌ای همچون ناترازی‌هاست، به دنبال مقصریابی نیستیم و تمام توان خود را برای حل این مسئله و کاستن از مشکلات مردم به کار گرفته‌ایم و با برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم، سال آینده به یاری خدای متعال چنین مشکلاتی نخواهیم داشت.

پزشکیان با قدردانی از همراهی مردم شریف ایران در صرفه‌جویی در مصرف و درخواست استمرار آن، و نیز تشکر از اقدامات وزراتخانه‌های کشور، نفت، نیرو، صمت، استانداران سراسر کشور و رسانه ملی برای کمک به مدیریت شرایط فعلی گفت: ما موظفیم برای رضایتمندی مردم تلاش کنیم، در ازای مسئولیتی که پذیرفته‌ایم پاسخگو باشیم و هر جا نیز با کمبود یا کاستی مواجه شدیم از عذرخواهی کردن ابایی نداشته باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی