تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
علیرضا کریمیان خبر داد

جدیدترین آمار از داوطلبان کنکور ۱۴۰۴

علیرضا کریمیان، مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش از ثبت نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۱۸۰
۱۳:۳۲ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳

جدیدترین آمار از داوطلبان کنکور ۱۴۰۴

دیدارنیوز: مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش از ثبت نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها خبر داد.

علیرضا کریمیان ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: ثبت‌نام نوبت اول آزمون سراسری برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی از روز گذشته آغاز و در روز شنبه اول دی ۱۴۰۴ پایان می‌پذیرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش با اشاره به ثبت نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون سراسری ۱۴۰۴ تاکید کرد: پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون دوره ‎های آموزش رایگان اعم از دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمام دوره‌ها اعم از رایگان و غیر رایگان در سال ۱۴۰۳ امکان شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ندارند.

وی با اشاره به اینکه دفترچه راهنمای ثبت نام هم اکنون از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org در دسترس متقاضیان است، تاکید کرد: داوطلبان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی برای برادران، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد مورد نیاز، دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون را مطالعه و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنما را دارند، به عنوان متقاضی در این آزمون ثبت‌نام کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر