تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
نرخ ارز در ایران

دلار آماده فتح قله جدید!

رشد قیمت دلار بیش از ۱۰ روز است که ادامه دارد و معامله‌گران در صورت عبور از نیمه کریدور هفتم، این اسکناس را آماده فتح کریدور بالاتر می‌دانند.

کد خبر: ۱۷۷۱۳۷
۱۸:۵۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

دلار آماده فتح قله جدید!

دیدارنیوز: قیمت دلار در دومین روز هفته با افزایش ارزش بازگشایی شد و در کریدور هفتم پیشروی کرد. 

قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش ارزش شروع به کار کرد و رشد ۷۰۰ تومانی داشت. قیمت دلار در آخرین معامله دومین روز هفته با کانال پنجم از کریدور هفتم فقط ۵۰ تومان فاصله داشت و در بازار پشت خطی نیز در میانه کریدور هفتم معامله شد.
بررسی بازار ارز طی دو روز ابتدایی هفته اخیر حکایت از تعداد زیاد خریداران دلار متاثر از رشد انتظارات تورمی دارد. معامله‌گران صعود دلار را با وجود شرایط منطقه، سیگنال‌های وزیر اقتصاد مبنی بر کسری بودجه و رشد تقاضای دلاری شرکت‌ها، طبیعی قلمداد می‌کنند.

گفتنی است بازار ارز توافقی روز یکشنبه ۲۵ آذر رسماً آغاز به کار کرد و رقم ۵۹ هزار و ۶۷۴ تومان برای دلار کشف قیمت شد.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند با راه‌اندازی بازار ارز توافقی احتمال کاهش تقاضای شرکت‌ها از بازار آزاد و گسیل شدن این تقاضا به سمت این بازار نوظهور وجود دارد و همین مساله قیمت دلار را کاهش خواهد داد.

تکنیکالیست‌ها نیز کف قیمت دلار را کانال دوم از کریدور هفتم در نظر می‌گیرند و سقف این اسکناس را کانال هشتم از کریدور هفتم پیش‌بینی می‌کنند.

تتر ۷۶ هزار تومانی شد

قیمت درهم روز یکشنبه با رشد ۲۰ تومانی روی رقم ۲۰ هزار و ۵۸۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد ۹۰۰ تومانی روی رقم ۷۶ هزار تومانی ایستاد. قیمت تتر از دلار هزار و ۵۰ تومان گران‌تر است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۵ هزار و ۵۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۷۹ هزار و ۱۰۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است اسکناس دلار روز یکشنبه با رقم ۶۱ هزار و ۳۱۸ تومانی عرضه شد و رشد پنج هزار و ۳۵۴ تومانی داشت و حواله دلار با همان دلار توافقی در مرکز مبادله در اولین روز رقم ۵۹ هزار و ۶۴۷ تومانی کشف قیمت شد.

بانک مرکزی روز یکشنبه اعلام کرد با توجه به عرضه و تقاضا‌های ثبت‌شده از مجموع ۷۶ میلیون دلار عرضه‌شده این قیمت کشف شده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين