تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
آلودگی هوا تا کی ادامه دارد؟

متخلفان اجرا نشدن قانون هوای پاک معرفی می‌شوند

سمیه رفیعی، رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: به‌زودی متخلفان اجرا نشدن قانون هوای پاک به قوه قضاییه معرفی می‌شوند.

کد خبر: ۱۷۶۹۹۰
۱۷:۱۸ - ۲۲ آذر ۱۴۰۳

متخلفان اجرا نشدن قانون هوای پاک معرفی می‌شوند

دیدارنیوز: رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: مجلس در حال بررسی موضوع عدم اجرای قانون هوای پاک و قوانین مرتبط در این زمینه است و قطعا بزودی برخورد با مسئولان و دستگاه‌های متخلف را آغاز خواهد کرد و متخلفان برای برخورد به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

سمیه رفیعی با اشاره به وضعیت آلودگی هوا در کشور به‌ویژه پایتخت بابیان این‌که «مدیریت آلودگی هوا عملا رها شده است» اظهار کرد: متاسفانه وضعیت آلودگی هوا هر روز رو به بدتر شدن می‌رود و هیچ عزمی برای مدیریت این بحران مشاهده نمی‌شود.

وی با اشاره به مولفه‌های مختلف در آلودگی هوا گفت: علی‌رغم ادعا‌های مطرح شده برابر گزارشات مراجع نظارتی کیفیت سوخت توزیعی مطابق استاندارد‌های تعیین شده نیست و کاهش اکتان بنزین موجب شده حجم آلودگی خروجی از خودرو‌ها افزایش یابد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این‌که «عملا تغییر محسوسی در حوزه خودرو‌های تولیدی هم صورت نگرفته است»، افزود: بر اساس قانون هوای پاک و آیین‌نامه‌های اجرایی مربوطه، اسقاط خودرو‌های فرسوده، ارتقای کیفیت سوخت، مدیریت مصرف سوخت خانگی تجاری صنعتی و توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با مجموع سهم ۴۱ درصدی مهمترین محور‌های مهار آلودگی هوا هستند.

به گفته وی اجرای این بند‌های قانونی با روندی کند همراه است و عملا مدیریت آلودگی هوا به باد و باران واگذار شده است.

رفیعی با اشاره به مرگ و میر سالانه بر اثر آلودگی هوا در کشور اظهار کرد: برابر گزارش وزارت بهداشت طی چند روز گذشته که آلودگی هوا در تهران افزایش یافته است شاهد افزایش قابل توجه سکته‌های قلبی بودیم که مقصر و پاسخگوی این موارد قطعا مجریانی هستند که وظایف خود را به درستی انجام نداده‌اند.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت باید خیلی قاطعانه‌تر در این خصوص ورود کند در حالی که عملا این وزارتخانه همانند سایر دستگاه‌ها منفعلانه در این زمینه رفتار می‌کند.

رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به وضعیت اجرای قانون هوای پاک گفت: در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ تفاوتی محسوسی در اجرای احکام قانون هوای پاک توسط دستگاه‌های اجرایی صورت نگرفته و از از ۲۲۸ حکم احصاء شده مربوط به ۲۳ دستگاه اجرایی ۲۷ درصد احکام اصلی و تاثیر گذار قانون مزبور شامل ۶۲ حکم کما فی السابق توسط دستگاه‌های اجرا نشده و حدود ۶۱ درصد احکام شامل ۱۳۸ حکم نیز به صورت ناقص در حال انجام است.

رفیعی همچنین با اشاره به نقش نظارتی مجلس تاکید کرد: مجلس در حال بررسی موضوع عدم اجرای قانون هوای پاک و قوانین مرتبط در این زمینه است و قطعا بزودی برخورد با مسئولان و دستگاه‌های متخلف را آغاز خواهد کرد و متخلفان برای برخورد به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات