تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
سرپرست روابط عمومی استانداری خبر داد

رئیس‌جمهور با ۷ وزیر به خراسان شمالی می‌رود

با اعلام مسلم ربانیان، سرپرست روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، ۷ وزیر به‌همراه رئیس‌جمهور نیمه اول دی ماه به خراسان شمالی سفر می‌کنند.

کد خبر: ۱۷۶۹۲۶
۱۱:۴۷ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور با ۷ وزیر به خراسان شمالی می‌رود

دیدارنیوز: سرپرست روابط عمومی استانداری خراسان شمالی از دومین سفر ا‌ستانی رئیس‌جمهور به خراسان شمالی خبر داد و گفت: ۷ وزیر به‌همراه رئیس‌جمهور نیمه اول دی ماه به خراسان شمالی سفر می‌کنند.

مسلم ربانیان از سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور و تیم همراه به خراسان شمالی خبر داد و در این رابطه گفت: نیمه نخست دی ماه خراسان شمالی میزبان ریاست‌جمهور و وزرای ایشان است.

سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل و تشریفات استانداری خراسان شمالی با تأکید بر اینکه در این سفر ۷ وزیر کابین حضور دارند افزود: تاکنون سفر وزرای نیرو، وزیر راه و شهرسازی و وزیر صمت به خراسان شمالی قطعی شده است و امیدواریم رئیس جمهور با تیم کامل به خراسان شمالی سفر کند.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی گفتگوی مستقیم با مردم و حضور در اجلاسیه سراسری نماز که به‌میزبانی خراسان شمالی برگزار می‌شود است گفت: سخنران ویژه و محوری اجلاسیه سراسری نماز در خراسان شمالی رئیس جمهور است و امیدواریم رسانه‌ها در این مراسم پای‌کار باشند و معرفی استان مدنظر باشد.

ربانیان در ادامه به برنامه‌های رئیس جمهور و تیم همراه در خراسان شمالی اشاره کرد و در این رابطه ابراز کرد: آنچه تاکنون قطعی شده این‌که سفر رئیس جمهور در تاریخ ۵ دی ماه به استان است، اما وزرای ایشان به‌منظور بررسی آخرین وضعیت شهرستان‌های خراسان شمالی به سایر نقاط استان سفر می‌کنند.

سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل و تشریفات استانداری خراسان شمالی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها در این سفر صدای مردم و صدای مشکلات استان باشند خاطرنشان کرد: رسانه‌ها بازوی اجرایی دولت هستند و نمی‌توان رسانه‌ها را جدای از دولت دانست. مدیران دستگاهی اجرایی نیز با آغوش باز پذیرای انتقادات خبرنگاران و اصحاب رسانه استان باشند چرا که زیربنای توسعه استان لبیک به مطالبات اصحاب رسانه است.

وی در پایان با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی و با تأکید بر اینکه رهبری در این سفر فرمودند که خراسان شمالی این ظرفیت را دارد که جزو ۱۰ استان برتر کشور قلمداد شود اضافه کرد: امید است در سفر ریاست‌جمهور به خراسان شمالی مشکلات استان از زبان اصحاب رسانه به سمع و نظر رئیس جمهور و وزرا برسد تا بتوانیم راه توسعه استان را با سرعت بیشتری طی کنیم و منویات مقام معظم رهبری در این خصوص محقق شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی