تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
سرپرست تیم استقلال توضیح داد

ماجرای رامین رضاییان در اهواز؛ سوتفاهم یا بازداشت؟

ایمان عالمی، سرپرست تیم فوتبال استقلال درباره بازداشت موقت رامین رضاییان در اهواز به دنبال درگیری با یگان ویژه گفت: اصلا چنین چیزی نبود. سوء‌تفاهمی پیش آمد که با درایت یگان و سرهنگ جعفری برطرف شد. یکی از هواداران استقلال به وسط زمین پرید و دوستان یگان جلوی او را گرفتند که وارد زمین نشود.

کد خبر: ۱۷۶۷۶۳
۱۱:۱۴ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳

ماجرای رامین رضاییان در اهواز؛ سوتفاهم یا بازداشت؟

دیدارنیوز: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: پس از پایان بازی با فولاد خوزستان سوءتفاهمی بین رامین رضاییان و یگان ویژه پیش آمد که حل شد.

ایمان عالمی در گفتگو با تسنیم، درباره برتری ۲ بر صفر استقلال برابر فولاد خوزستان در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: سفر‌های سختی به کشور‌های امارات و عربستان برای مسابقات لیگ نخبگان آسیا داشتیم و پس از بازگشت به ایران و چند روز تمرین در تهران به اهواز رفتیم. با این حال، اردویی که گذراندیم بسیار خوب بود و نتیجه‌اش را شاهد هستیم. تیم ما شاداب و با برنامه کارش را دنبال می‌کند. بازی بسیار خوبی مقابل فولاد انجام دادیم و موفق شدیم سه امتیاز مهمی را بدست بیاوریم.

وی در مورد اینکه به نظر می‌رسد رابطه خوبی بین پیتسو موسیمانه و بازیکنان استقلال وجود دارد، گفت: دقیقا همینطور است. موسیمانه در اردوی امارات، دو، سه هدف را در نظر داشت، نخست بحث بدنی بود که مشاهده می‌کنید چقدر شرایط بازیکنان بهتر شده است، دوم مسائل روحی - روانی و در ادامه کار‌های تئوری و عملی بود. خوشبختانه همه کارشان را درست انجام می‌دهند و ارتباط خوب از روی نیمکت به بازیکنان انتقال داده می‌شود. ارتباط بسیار خوبی بین موسیمانه و بازیکنان وجود دارد و استقلال به معنای واقعی یک تیم است.

سرپرست تیم استقلال با اشاره به استقبال هواداران از آبی‌پوشان در اهواز خاطرنشان کرد: از هواداران عزیزمان تشکر می‌کنم که از بدو ورودمان به اهواز به استقبال ما آمدند. موسیمانه از این استقبال تعجب کرده بود، هر چند می‌دانست که استقلال تیم بزرگی است و در همه جای ایران هوادار دارد. باید تشکری ویژه از یگان ویژه، نیروی انتظامی و امنیتی داشته باشیم که به ما کمک کردند، به خصوص سرهنگ جعفری و یگان ویژه که کمک کردند با برقراری نظم بازی زیبایی را در ورزشگاه فولاد آره‌نا شاهد باشیم.

مطلب مرتبط:

فولاد ۰ - ۲ استقلال؛ آبی‌ها در اهواز جان گرفتند!

عالمی در خصوص بحث بازداشت موقت رامین رضاییان به دنبال درگیری با یگان ویژه گفت: اصلا چنین چیزی نبود. سوء‌تفاهمی پیش آمد که با درایت یگان و سرهنگ جعفری برطرف شد. یکی از هواداران استقلال به وسط زمین پرید و دوستان یگان جلوی او را گرفتند که وارد زمین نشود. در این لحظه، رامین رضاییان وارد عمل شد تا اتفاق خاصی برای هوادار استقلال نیفتد. همین مسئله سوء تفاهمی بوجود آورد که صحبت کردیم و همه چیز حل شد. بازداشت موقت و این مسائل صحت ندارد.

وی درباره اینکه ظاهرا موسیمانه از ازدحام جمعیت در منطقه میکسدزون ورزشگاه شهدای فولاد اهواز ناراحت بود، یادآور شد: این مشکل در بیشتر راهرو‌های ورزشگاه‌های ما دیده می‌شود. خدا را شکر توانستند کنترل کنند تا بازیکنان سوار اتوبوس شده و از ورزشگاه خارج شوند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
Kia
|
Poland
|
۲۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
0
0
بابا یه سوال؟ مگه تا حالا استقلال بزرگتر نداشته یا نداره که این تازه به دوران رسیده
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها