تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرعامل باشگاه خبر داد

بازگشت «علی‌منصور» به استقلال کذب است

فرشید سمیعی، مدیرعامل استقلال، درباره شایعه حضور علیرضا منصوریان، سرمربی سابق این تیم در آکادمی آبی‌پوشان گفت: هیچ خبری از انتصاب ایشان در آکادمی نبوده است.

کد خبر: ۱۷۶۵۶۷
۰۹:۱۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

بازگشت «علی‌منصور» به استقلال کذب است

دیدارنیوز: مدیرعامل استقلال شایعه حضور علیرضا منصوریان در آکادمی باشگاه را تکذیب کرد.

پس از جنجال‌های اخیر در آکادمی استقلال، شایعاتی پیرامون انتصاب علیرضا منصوریان به عنوان مدیر جدید آکادمی این باشگاه منتشر شد. این شایعات با انتشار خبر جدایی دو بازیکن نونهال استقلال و پیوستن آن‌ها به تیم پرسپولیس شدت گرفت و انتقاداتی را متوجه محمدحسین ضیایی، رئیس کنونی آکادمی استقلال، کرد. بسیاری از هواداران و کارشناسان عملکرد آکادمی را زیر سوال برده و خواهان تغییرات اساسی در ساختار مدیریتی آن شدند.

فرشید سمیعی، مدیرعامل استقلال، پس از بازگشت تیم از جده به این شایعات پاسخ داد. او در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «علیرضا منصوریان دوست عزیز بنده است و به ایشان علاقه‌مندم، اما هیچ خبری از انتصاب ایشان در آکادمی نبوده است.» با این اظهارنظر، گمانه‌زنی‌ها درباره حضور منصوریان در کادر مدیریتی آکادمی استقلال فعلاً پایان یافت.

با این حال، بسیاری از هواداران و کارشناسان فوتبال معتقدند که منصوریان، با سابقه موفق در شناسایی استعداد‌ها و معرفی بازیکنان جوان به فوتبال ایران، می‌تواند تحول مثبتی در آکادمی استقلال ایجاد کند. سابقه کاری او در هدایت تیم‌های مختلف لیگ برتری و توانایی شناسایی بازیکنان مستعد، یکی از دلایل اصلی حمایت برخی افراد از حضور احتمالی وی در این سمت بوده است.

هرچند حضور او در آکادمی فعلاً تکذیب شده، اما این مسئله نشان‌دهنده اهمیت بازنگری در ساختار آکادمی استقلال است. هواداران انتظار دارند با حضور مدیران کاربلد و برنامه‌ریزی دقیق، استعداد‌های بیشتری در استقلال پرورش یابند و این باشگاه همچنان یکی از قطب‌های اصلی فوتبال پایه در ایران باقی بماند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها