تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
معاون هواشناسی استان خبر داد

هشدار به مازندرانی‌ها؛ سیل، تگرگ و ریزش سنگ

احمد اسدی، معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران گفت: در این روز‌ها (از عصر چهارشنبه ۷ آذر تا اواخر روز پنجشنبه ۸ آذر) بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش باد نسبتا شدید موقتی، کاهش دما و در ارتفاعات با بارش باران برف و احتمال تگرگ را داریم.

کد خبر: ۱۷۶۱۳۲
۱۳:۵۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳

هشدار به مازندرانی‌ها؛ سیل، تگرگ و ریزش سنگ

دیدارنیوز _ استان مازندران: معاون هواشناسی مازندران گفت: با توجه به استقرار سامانه سرد بارشی هشدار نارنجی صادر شد و در مناطق مرتفع با ریزش سنگ روبرو هستیم.

احمد اسدی، معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به اعلام هشدار هواشناسی اظهار داشت: این هشدار هواشناسی ویژه کل استان بوده و فعالیت سامانه بارشی از عصر چهارشنبه ۷ آذر تا اواخر روز پنجشنبه ۸ آذر ادامه خواهد داشت؛ در این روز‌ها بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش باد نسبتا شدید موقتی، کاهش دما و در ارتفاعات با بارش باران برف و احتمال تگرگ را داریم.

معاون هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: در این زمینه آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه و کاهش دید، رانش، ریزش سنگ، لغزندگی و اختلال تردد در جاده‌ها و محور‌های کوهستانی را خواهیم داشت و برای کاهش خسارت به سازه‌های کم‌مقاوم و سست بنیان به شهرداران توصیه شده در ایمن‌سازی بیلبورد‌ها و سازه‌های کم مقاوم اقدام کنند.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران ادامه داد: توصیه می‌شود مسافران با عدم اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی کانال آب و دهانه پل‌ها، دامداران با خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و کوهنوردان با پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

اسدی درباره پیش‌بینی وضع هوای استان مازندران هم اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه پیـش‌یابـی هواشناسـی، هوا از امروز نیمه ابری شده از اواخر روز در ارتفاعات نیمه غربی ابری بتدریج با بارندگی و وزش باد همراه است؛ از چهارشنبه با نیمه ابری شدن هوا در ارتفاعات که با کاهش دما همراه است از بعدازظهر هوا ابری از سمت غرب استان با بارندگی و وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد بود؛ همچنین از پنج‌شنبه هوا ابری همراه با کاهش دما با بارندگی در ارتفاعات مه آلود با بارش برف را خواهیم داشت و وزش بادنسبتا شدید هم پیش بینی می‌شود و اواخر روز با کاهش ناپایداری همراه است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی