تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
محمد بهرامی، نماینده مجلس مطرح کرد

ناترازی برق، زمستان‌ را سخت‌ کرده/ دلایل اصلی این بحران چیست؟

محمد بهرامی، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس با اشاره به ناترازی انرژی در کشور گفت: ناترازی برق زمستان‌های سرد را برای خانواده‌ها سخت‌تر و تولید را برای صنایع کندتر و روزگار را برای کشاورزان و مشاغل حساس تلخ‌تر کرده است.

کد خبر: ۱۷۶۱۱۰
۱۰:۳۰ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳

ناترازی برق، زمستان‌ را سخت‌ کرده/ دلایل اصلی این بحران چیست؟

دیدارنیوز: نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: ناترازی برق زمستان‌های سرد را برای خانواده‌ها سخت‌تر و تولید را برای صنایع کندتر و روزگار را برای کشاورزان و مشاغل حساس تلخ‌تر کرده است.

محمد بهرامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۶ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش کمیسیون انرژی در خصوص قطعی برق در فصل سرد و تامین سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور گفت: اینجا ایستاده ام تا در خصوص مسئله‌ای حیاتی صحبت کنم، ناترازی برق در کشور نه تنها به چالش بلکه تهدیدی برای اقتصاد و رفاه تبدیل شده است.

وی افزود: این ناترازی زمستان‌های سرد را برای خانواده‌ها سخت‌تر و تولید را برای صنایع کندتر و روزگار را برای کشاورزان و مشاغل حساس تلخ‌تر کرده است. براساس گزارش‌های رسمی بیش از ۹۲ درصد از تولید برق کشور به نیروگاه‌های حرارتی وابسته است که به شدت به مصرف گاز طبیعی و فرآورده‌های نفتی نیازمند هستند.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اما تامین این سوخت به ویژه در فصول سرد سال با مشکلات جدی روبه رو است و دلایل اصلی این بحران چیست؟ وابستگی بیش از حد به سوخت‌های فسیلی برای تولید برق بدون توجه کافی به سبد تولید انرژی از مهم‌ترین این دلایل است.

بهرامی اظهار کرد: عدم افزایش راندمان نیروگاه‌ها و مدیریت نادرست مصرف سوخت، تاخیر در بهره برداری از پروژه‌های انرژی تجدید پذیر و نیروگاه‌های جدید که می‌توانستند بخشی از این ناترازی را جبران کنند از عوامل این بحران به شمار می‌رود.

این نماینده مجلس افزود: ایران رتبه ۱۳۱ را در جهان از نظر تنوع بخشی در سبد تولید برق دارد این نشان دهنده سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدید پذیر مانند خورشیدی و بادی است. افزایش راندمان نیروگاه‌های می‌تواند کمک بزرگی باشد، زیرا با افزایش راندمان حتی یک درصد می‌تواند روزانه میلیون‌ها لیتر سوخت صرفه جویی کرد.

وی بیان کرد: اصلاح الگوی مصرف برق به ویژه در بخش صنعتی از طریق نصب کنتور‌های هوشمند و ارائه تعرفه‌های تشویقی می‌تواند تاثیر چشمگیری داشته باشد. توسعه انرژی‌های تجدید پذیر باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور