تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
با اشاره به هشدار هواشناسی مطرح شد

درخواست پلیس از رانندگان؛ سفر‌های خود را مدیریت کنید

پلیس راهور فراجا از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی، سفر‌های خود را مدیریت کنند و در صورت امکان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.

کد خبر: ۱۷۵۹۵۳
۱۷:۳۵ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳

درخواست پلیس از رانندگان؛ سفر‌های خود را مدیریت کنید

دیدارنیوز: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به هشدار هواشناسی از رانندگان خواست سفر‌های خود را مدیریت کنند و در صورت امکان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.

سرهنگ شیرانی با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی، گفت: بر اساس هشدار سطح زرد صادره از سوی سازمان هواشناسی کشور، از روز یکشنبه ۴ آذرماه تا چهارشنبه ۷ آذرماه، فعالیت سامانه بارشی در بخش‌های وسیعی از کشور آغاز خواهد شد.

وی افزود: این سامانه همراه با رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گرد و خاک، کاهش نسبی دما و پدیده مه خواهد بود و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات، بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: مناطقی که تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت شامل استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، همدان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، مرکزی، قزوین، زنجان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، فارس، بوشهر، گیلان، البرز، تهران، قم، مازندران، گلستان، سمنان، یزد و شمال کرمان هستند.

شیرانی گفت: این شرایط جوی می‌تواند اختلالات جدی در مسافرت‌های جاده‌ای ایجاد کند. همچنین احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب‌ها، صاعقه، لغزندگی مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به دلیل بارش برف، ریزش سنگ و خسارات به سازه‌های موقت از جمله بنرها، تابلو‌های تبلیغاتی و داربست‌ها وجود دارد. علاوه براین، احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و تجهیزات شهری و برون‌شهری نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی، اقدامات احتیاطی لازم را در سفر‌های خود اتخاذ کرده و در صورت امکان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند. همچنین، پلیس راه و راهور باید آماده باشند تا اقدامات لازم برای کاهش خطرات ناشی از این وضعیت جوی را انجام دهند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از تمام مسافران و رانندگان درخواست می‌کند که در طول سفر، به هشدار‌های پلیس راه و مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک توجه ویژه داشته باشند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها