تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

هشدار نماینده مجلس درباره موج گرانی در ۱۴۰۴

حسین صمصامی، نماینده مردم تهران با بیان اینکه تصویب بودجه ۱۴۰۴ موجی از گرانی‌ها را به دنبال دارد، گفت: متاسفانه تاکنون خروجی بودجه از برخی کمیسیون‌ها و کمیسیون تلفیق اجازه افزایش قیمت بسیاری از کالا‌ها را داده است یعنی در سال آینده اگر این بودجه به تصویب برسد مثل امسال موجب موجی از افزایش قیمت خواهیم بود.

کد خبر: ۱۷۵۸۲۳
۱۷:۲۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳

هشدار نماینده مجلس درباره موج گرانی در ۱۴۰۴

دیدارنیوز: نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس گفت: متاسفانه تاکنون خروجی بودجه از برخی کمیسیون‌ها و کمیسیون تلفیق اجازه افزایش قیمت بسیاری از کالا‌ها را داده است یعنی در سال آینده اگر این بودجه به تصویب برسد مثل امسال موجب موجی از افزایش قیمت خواهیم بود.

حسین صمصامی مزرعه آخوند در نشست علنی امروز (چهار‌شنبه، ۳۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: بودجه مهمترین سند مالی کشور است که در شئون اقتصادی و زندگی مردم اثر می‌گذارد، بنابراین آنچه که امروز در مورد افزایش قیمت‌ها ملاحظه می‌کنید و موجب اعتراض شما است، عمدتا در بودجه ۱۴۰۳ لحاظ شده است.

وی افزود: متاسفانه تاکنون خروجی بودجه از برخی کمیسیون‌ها و کمیسیون تلفیق اجازه افزایش قیمت بسیاری از کالا‌ها را داده است یعنی در سال آینده اگر این بودجه به تصویب برسد مثل امسال موجب موجی از افزایش قیمت خواهیم بود.

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای بررسی بودجه ماده ۶۱ آیین‌نامه داخلی مجلس در برخی کمیسیون‌ها رعایت نشده است و باید گفته شود رئیس کمیسیون حق ندارد مانع از ارائه پیشنهاد برخی از نمایندگان شود. بنده در مورد نحوه بررسی بودجه در کمیسیون اقتصادی اعتراض دارم و اجازه ارائه پیشنهاد‌ها را به اینجانب ندادند و با توجه به اینکه ثبت سیستم هم کرده بودم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
متاسفم قشر مستضعف نابود کردید
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها