تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سهم ۱۸ گله طارمی روی ۲۶ گل تیم ملی

مرد اول تیم قلعه‌نویی کیست؟

مهدی طارمی که همواره در صحبت‌های خود هم پشتیبان امیر قلعه‌نویی بوده، نقش غیرقابل انکاری در موفقیت تیم تحت هدایت این سرمربی داشته و نگاهی به آمار و ارقام نشان می‌دهد که او موثرترین بازیکن تیم ملی در دوران سرمربیگری امیر قلعه‌نویی در این تیم است.

کد خبر: ۱۷۵۶۹۵
۱۱:۴۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳

مرد اول تیم قلعه‌نویی کیست؟

دیدارنیوز: نگاهی به آمار و ارقام تیم ملی در دوره جدید سرمربیگری امیر قلعه‌نویی نشان می‌دهد که مهدی طارمی، نقش اصلی را در موفقیت تیم ایران داشته است.

امیر قلعه‌نویی در مقطع اول حضورش در تیم ملی ایران، ۱۷ بار روی نیمکت تیم ملی نشست که توانست ۱۰ برد به‌دست آورد و در ۶ مسابقه هم تحت هدایت او در وقت قانونی بازنده نشد و فقط یک باخت در کارنامه‌اش به‌ثبت رسید. بعد از حدود ۱۶ سال دوری، دوباره قلعه‌نویی به نیمکت تیم ملی بازگشته و حالا دوره جدید سرمربیگری‌اش در این تیم نسبت به دوره نخست طولانی‌تر شده است؛ چرا که دوئل با کره‌شمالی، بیست‌وهشتمین حضور امیر قلعه‌نویی روی نیمکت تیم ملی در دوره جدید فعالیت‌اش در این تیم بود تا شمار بازی‌هایی که قلعه‌نویی سکان‌دار تیم ایران بوده به عدد ۴۵ برسد.

مسئولان فدراسیون فوتبال بعد از اتمام جام جهانی ۲۰۲۲ بود که تصمیم گرفتند مجدداً سکان هدایت تیم ملی را به امیر قلعه‌نویی بسپارند و او در این مدت در تورنمنت‌هایی، چون کافا و جام ملت‌های آسیا روی نیمکت تیم ملی نشسته و حالا هم مامور رساندن ایران به جام جهانی ۲۰۲۶ است. ۲۲ برد در ۲۸ مسابقه اخیر تیم ملی در کارنامه قلعه‌نویی دیده می‌شود و تیم تحت هدایت او ۵ تساوی و فقط یک باخت داشته که آماری جالب‌توجه است. نکته ویژه آنکه تیم ملی با هدایت قلعه‌نویی، ۶۱ بار دروازه رقبا را در طول این ۲۸ مسابقه باز کرده که رکوردی ویژه محسوب می‌شود.

طارمی، پرچمدار باتجربه‌های موفق در تیم ملی

قلعه‌نویی با وجود وعده‌هایی که در زمینه جوان‌گرایی در تیم ملی داده، به نظر می‌رسد که تمرکز خود را فعلاً روی موضوع کسب سهمیه جام جهانی گذاشته و اگر تیم تحت هدایت او در ۲ بازی آینده مقابل قرقیزستان و امارات پیروز شود، خیال امیر قلعه‌نویی از صعود ایران به جام جهانی ۲۰۲۶ آسوده خواهد شد و به نظر می‌رسد پس از آن، نوبت به آغاز رسمی پروژه جوان‌گرایی در تیم ملی می‌شود. سرمربی تیم ملی در حالی به ستاره‌های باتجربه اعتماد کرده و همچنان اعتماد دارد که در مسیر موفقیت تیم تحت هدایت امیر قلعه‌نویی، مهدی طارمی نقش اصلی را ایفا کرده است.

مهدی، موثرترین بازیکن تیمِ قلعه‌نویی

طارمی که در نقل‌وانتقالات تابستانه انتقالی هیجان‌انگیز از پورتو به اینتر داشت، حالا یکی از باتجربه‌ترین ستاره‌های تیم ملی است و اگر علیرضا جهانبخش در میدان نباشد، بازوبند کاپیتانی را هم به بازو می‌بندد. مهدی طارمی که همواره در صحبت‌های خود هم پشتیبان امیر قلعه‌نویی بوده، نقش غیرقابل انکاری در موفقیت تیم تحت هدایت این سرمربی داشته و نگاهی به آمار و ارقام نشان می‌دهد که او موثرترین بازیکن تیم ملی در دوران سرمربیگری امیر قلعه‌نویی در این تیم است.

سهم ۱۸ گله طارمی روی ۲۶ گل تیم ملی!

مهدی طارمی که در بازی اخیر تیم ملی در پاس گل دادن هت‌تریک کرد، گل‌به‌خودی زد، پنالتی گرفت و پنالتی به‌دست آمده را از دست داد تا یک روز پرماجرا را برابر کره‌شمالی بگذراند، روی ۲۶ گل تیم ملی در دوره دوم سرمربیگری قلعه‌نویی در این تیم نقش‌آفرین بوده تا ۴۲.۶ درصد گل‌های ایران در بازی‌های رسمی از زمان حضور دوباره امیر قلعه‌نویی روی نیمکت تیم ملی با تاثیرگذاری مستقیم مهدی طارمی به‌ثبت رسیده باشد؛ به‌طوری‌که ۱۸ گل و ۸ پاس گل در کارنامه ستاره بوشهری دیده می‌شود و در مسیر رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۶، او که حالا سومین گلزن برتر ملی فوتبال ایران هم شده این فرصت را دارد تا رکورد خود را ارتقا بدهد.

مرد اول تیم قلعه‌نویی کیست؟

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان