تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
نماینده حامی لایحه حجاب می‌گوید هنوز زود است

غضنفرآبادی: عملکرد دولت در راستای شعار وفاق ملی بد نبود!

موسی غضنفرآبادی، رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس که نام او را بیشتر در ارتباط با لایحه حجاب و پوشش زنان و .. می‌شنویم، گفته شروع به کار دولت چهاردهم خوب است و عملکرد دولت در مورد انتخاب اعضای کابینه در راستای شعار وفاق ملی بد نبود.

کد خبر: ۱۷۵۳۶۶
۲۰:۰۳ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳

غضنفرآبادی: عملکرد دولت در راستای شعار وفاق ملی بد نبود!

غضنفرآبادی: عملکرد دولت در راستای شعار وفاق ملی بد نبود!دیدارنیوز: موسی غضنفرآبادی، رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی ضمن ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم در ۱۰۰ روزه اخیر و ارزیابی عمکلرد دولت در تحقق وعده‌ها گفت: هنوز زود است که قضاوت کنیم.

وی در واکنش به اینکه شروع به کار دولت چهاردهم به چه صورت بوده است، افزود: شروع به کار دولت چهاردهم خوب است.

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه عملکرد پزشکیان درباره وفاق ملی تا چه اندازه با برداشت شما از وفاق ملی سنخیت دارد، تصریح کرد: عملکرد دولت در مورد انتخاب اعضای کابینه در راستای شعار وفاق ملی بد نبود. در موارد دیگر باید ارزیابی شود.

رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی در واکنش به اینکه دولت چهاردهم تا اینحا چه نقاط ضعف یا قوتی داشته، اظهار کرد: باید ارزیابی کنیم. ابتدا باید استانداران منصوب شوند، سپس مدیرکل‌ها و بعد قضاوت کنیم.

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه از نظر شما در این مدتی که دولت چهاردهم روی کار بوده، کدام وزیر عملکرد بهتر و موفق تیر نسبت به سایرین داشته، خاطرنشان کرد: فعلا نظری در این مورد ندارم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه با توجه به عملکرد دولت چهاردهم آیا پیشنهادی به دولت چهاردهم دارید یا خیر، یادآور شد: فعلا پیشنهادی به دولت ندارم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی