تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
وزیر علوم اعلام کرد

فردی می‌تواند رئیس دانشگاه شود که اعمال سیاست نکند

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری گفت: معیار ما در وهله اول قانون است. در وهله دوم نیز تاکید کرده‌ایم که فردی می‌تواند رئیس دانشگاه شود که توان حداکثری برای ایجاد توافق داشته باشد و در مدیریت اعمال سیاست نکند.

کد خبر: ۱۷۴۳۸۲
۱۲:۳۶ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳

پرونده دانشجویان اخراجی را بررسی کردیم/ اعتراضات درباره شهریه دانشگاه آزاد منتقل شد

دیدارنیوز: وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری تاکید کرد: اگر واقعا مشخص شود که فردی یک کنش گر سیاسی است و در مدیریت خود اعمال سیاست می‌کند، به هیچ عنوان در مدیریت دانشگاه جا ندارد.

حسین سیمایی صراف در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که چه میزان تحزب گرایی و شایسته سالاری در انتصاب روسای دانشگاه‌ها نقش داشته است، بیان کرد: تحزب گرایی نقشی در انتصاب روسای دانشگاه نداشته، بلکه اثر منفی دارد. یعنی اگر واقعا مشخص شود که فردی یک کنش گر سیاسی است و در مدیریت خود اعمال سیاست می‌کند به هیچ عنوان در مدیریت جا ندارد.

وی تاکید کرد: معیار ما در وهله اول قانون است. در وهله دوم نیز تاکید کرده‌ایم که فردی می‌تواند رئیس دانشگاه شود که توان حداکثری برای ایجاد توافق داشته باشد و در مدیریت اعمال سیاست نکند.

سیمایی صراف در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما از مراجع قانونی برای انتصاب روسای دانشگاه نیز استعلام می‌گیریم. زمانی که نتیجه استعلام مثبت بود ما تازه حکم سرپرستی را می‌زنیم. شاخصه ما برای انتصاب روسای دانشگاه‌ها رعایت قانون و قدرت وفاق است. اینکه رئیس دانشگاه بتواند با همه جریان‌های داخل دانشگاه در بین دانشجویان و استادان بیشترین توافق را داشته باشد.

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری در ادامه تصریح کرد: معلوم است که صلاحیت حرفه‌ای نیز باید داشته باشد. از سوی دیگر باید در دانشگاه نیز از محبوبیت و مقبولیت برخوردار باشد. اگر یک مدیری همه شرایط را داشته باشد، اما از مقبولیت پایینی برخوردار باشد راحت نمی‌تواند مشکلات دانشگاه را برطرف کند. اما وقتی یک مدیری محبوبیت و مقوبلیت دارد خیلی از مشکلات به اعتبار محبوبیت وی حل می‌شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها