تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از ابتدای امسال تاکنون پلیس فراجا بیش از ۹۰ شهید تقدیم آرامش و امنیت مردم کرد

سردار رادان: هنرمندان می‌توانند حس امنیت را بیشتر کنند

سردار رادان، فرمانده انتظامی کل کشور با اشاره به اینکه هنرمندان با استفاده از ظرفیت‌های شهرک سینمایی پلیس می‌توانند حس امنیت را در ذهن افراد بیشتر کنند، از شهادت ۹۰ نیروی پلیس در سال جاری برای امنیت مردم خبر داد.

کد خبر: ۱۷۴۳۲۹
۱۷:۰۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳

سردار رادان: هنرمندان می‌توانند حس امنیت را بیشتر کنند

دیدارنیوز: فرمانده انتظامی کل کشور گفت: هنرمندان با استفاده از ظرفیت‌های شهرک سینمایی پلیس می‌توانند حس امنیت را در ذهن افراد بیشتر کنند.

سردار احمدرضا رادان در مراسم آیین اقتتاح شهرک سینمایی پلیس گفت: تولیدات فرهنگی به ایجاد امنیت ذهنی مردم کمک می‌کنند بنابراین باید این محصولات و تولیدات افزایش پیدا کند.

وی درباره شهادت یحیی سنوار ادامه داد: شما ببینید فردی که نمی‌خواست تصویرش مشخص شود چگونه هنرآفرینی کرد و شهادتش تصویرساز شد در تمام تاریخ ها.

سردار رادان گفت: این حکایت زیبای مکتب اسلام است که شهادت را فنا نمی‌داند و بقا می‌داند. آن مکتبی که برای دفاع از مردم ستم دیده به پا می‌خیزد و حتی شهید هم می‌دهد.

وی افزود: انتظامی جمهوری اسلامی افتخار دارد ضمن ادای احترام به همه شهدا، در باغ شهادت همچنان به روی من و همکارانم باز است و از ابتدای امسال تاکنون پلیس فراجا بیش از ۹۰ شهید تقدیم آرامش و امنیت مردم کردیم و کدام هنر و بازیگری می‌تواند این‌نقش را به معنای واقعی به تصویر بکشد؟

فرمانده انتظامی فراجا ادامه داد: به نظر می‌رسد هنر در عرصه ایثار و فداکاری و شهادت از قبل عمل مردان پلیس، عقب است و به نظر می‌رسد هنرمند رزمنده ایثارگر گوی سبقت را از هنرمندان ربوده است.

رادان گفت: مجموعه‌ای که امروز به همت همه خوبان پلیس در معاونت‌های مختلف افتتاح می‌شود مجموعه ایست که باید بتواند سطح امنیت عینی را به سطح عینیت ذهنی گره بزند و احساس امنیت را بین مردم با انتخاب فیلمنامه‌ها و داستان و شخصیت‌ها به تصویر بکشد و در اختیار مردم قرار دهد.

وی افزود: اگر هنرمندان متعهد امروز وظیفه خود را انجام ندهند فردای قیامت در برابر ذهن ربوده شدن مردم توسط استکبار داخلی باید پاسخ دهند و پاسخگوی کسی باشند که جان شیرین خود را برای امنیت ما فدا کرده است.

فرمانده انتظامی فراجا ادامه داد: اگر این شهدا نبودند، میدان آزادی ما صحنه تحرکات داعشی‌ها و صهیونیست‌ها بود و این اتفاقات باعث شد که رژیم صهیونیستی هیچ چاره‌ای برای خود پیدا نکند مگر زدن به دیوانگی. به فرمان مقام معظم رهبری این رژیم کودک کش آینده را نخواهد دید.

رادان گفت: همه تجهیزات و امکانات پلیس‌های تخصصی در این شهرک سینمایی پلیس در اختیار هنرمندانی است که از هنر برای ساخت ذهن متعالی برای فردای بهتر و ایجاد حس امنیت استفاده کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی