تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
فاطمی، نماینده مجلس مطرح کرد

حرکت جدید به دنبال شعار پزشکیان در دولت‌های قبل نظیر نداشته است

احمد فاطمی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس گفت: حرکت جدید و جهادی ایجاد شده به دنبال شعار وفاق ملی پزشکیان در دولت‌های قبل نظیر نداشته است و ما در این دولت شاهد ظهور و بروز این حرکت جهادی در کشور هستیم.

کد خبر: ۱۷۴۲۳۳
۱۰:۱۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳

فاطمی

دیدارنیوز: عضو فراکسیون مستقلین مجلس با بیان این که حرکت جدید و جهادی ایجاد شده به دنبال شعار وفاق ملی رئیس جمهور در دولت‌های قبل نظیر نداشته است، گفت: این شعار توانسته ظرفیت خوبی را برای همه جریانات سیاسی به منظور همکاری با هم برای پیشرفت امور و رفع مشکلات فراهم کند.

احمد فاطمی در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: پزشکیان و دولت چهاردهم تعامل خوب و سازنده‌ای را با مجلس شروع کرده‌اند و ما شاهد همکاری خوب رئیس جمهور با مجلس هستیم.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس اظهار داشت: در جلساتی که ما نمایندگان با پزشکیان داشته و داریم، رئیس جمهور همواره بر رفع مشکلات و ایجاد امید و حفظ امید در میان مردم تاکید داشته و دارد. ما شاهد رفع مشکلات در ادامه مسیر خواهیم بود.

وی افزود: شعار وفاق ملی پزشکیان توانسته ظرفیت خوبی را برای همه جریانات سیاسی به منظور همکاری با هم برای پیشرفت امور و رفع مشکلات فراهم کند و همه جریانات سیاسی باید به خوبی از این فرصت پیش آمده استفاده کنند.

فاطمی خاطرنشان کرد: حرکت جدید و جهادی ایجاد شده به دنبال شعار وفاق ملی پزشکیان در دولت‌های قبل نظیر نداشته است و ما در این دولت شاهد ظهور و بروز این حرکت جهادی در کشور هستیم.

نماینده بابل در مجلس اظهار داشت: آن عده از افراد و اشخاص منتسب به جریانات تندرو که نمی‌خواهند واقعیت موجود را بپذیرند باید قبول کنند که امروز دولت وفاق ملی با رای اکثریت مردم روی کار آمده و مشغول کار است و مناسب این است که با این دولت همکاری داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر