تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
هواشناسی پایتخت

احتمال گرد و خاک در تهران/ توچال، یک درجه

امروز یکشنبه (۲۲ مهر) در پاره‌ای از نقاط استان تهران به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی به‌طور متناوب گاهی وزش باد شدید با احتمال خیزش موقت گرد و خاک مورد انتظار است.

کد خبر: ۱۷۳۸۰۶
۱۷:۳۴ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳

احتمال گرد و خاک در تهران/ توچال، یک درجه

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز (۲۲ مهر) در پاره‌ای از نقاط استان به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی به‌طور متناوب گاهی وزش باد شدید با احتمال خیزش موقت گرد و خاک مورد انتظار است.

برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، امروز (۲۲ مهر) طی پنج روز آینده، آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد، در نقاط پرتردد شهری در بعضی ساعات افزایش برخی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا و در ارتفاعات به‌ویژه فیروزکوه افزایش ابر و در بعضی ساعات بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

همچنین امروز در پاره‌ای از نقاط استان به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی به‌طور متناوب گاهی وزش باد شدید با احتمال خیزش موقت گرد و خاک و یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار مورد انتظار خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای یک درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۳ مهر) صاف و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۲۴ مهر) صاف، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی