تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
قالیباف توضیح داد

مطالبات گندم‌کاران و همسازی‌سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع پرداخت مطالبات گندم‌کاران و همسازی سازی حقوق بازنشستگان بررسی شد، از این رو همسان سازی حقوق بازنشستگان از این ماه انجام شده و مطالبات گندم کاران به زودی پرداخت می‌شود.

کد خبر: ۱۷۳۵۷۵
۱۰:۳۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳

قالیباف

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه مشترک با رئیس جمهور و برنامه و بودجه و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: موضوع پرداخت مطالبات گندم‌کاران و همسازی سازی حقوق بازنشستگان بررسی شد، از این رو همسان سازی حقوق بازنشستگان از این ماه انجام شده و مطالبات گندم کاران به زودی پرداخت می‌شود.

به نقل از رسانه خانه ملت، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (چهار‌شنبه، ۱۸ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به دغدغه مردم و نمایندگان درخصوص وضعیت گندم شب گذشته جلسه‌ای را با رئیس جمهور، سازمان برنامه و بودجه و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس داشتیم و در آنجا بحث و توافق شد، ضمن اینکه امروز هم در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی، هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود. در رابطه با موضوع گندم تصمیم‌گیری انجام شد که انشاالله پرداخت‌ها آغاز می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز تصریح کرد: در رابطه به بحث ۴۰ درصد و ۳۰ درصد بازنشستگان نیز این موضوع از این ماه شروع شده و کار آن انجام می‌شود؛ لذا عزیزان بازنشسته و کشاورز از این موضوع مطلع باشند.

قالیباف خاطرنشان کرد: مطلع شدیم پدر محمد بهرامی سیف آباد، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون به رحمت ایزدی پیوستند، مصیبت وارده را به ایشان و خانواده محترمشان عرض تسلیت و برای آن مرحوم طلب مغفرت از درگاه خداوند متعال داریم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۹
0
0
وسلامتی اقایانی که به فکر ملت هستندوهمه مشکلات را بموقع حل مکنند پس مردم عزیز عجله نکنید
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها