تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
با حکم پزشکیان

«ربیعی» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور شد

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در حکمی، علی ربیعی را به عنوان «دستیار اجتماعی رئیس جمهور» منصوب کرد.

کد خبر: ۱۷۳۳۲۳
۰۹:۲۶ - ۱۴ مهر ۱۴۰۳

«ربیعی» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در حکمی، علی ربیعی را به عنوان «دستیار اجتماعی رئیس جمهور» منصوب کرد و از او خواست که انعکاس دهنده صدا‌های متکثر جامعه و به ویژه صدای بی صدایان به شخص رئیس جمهور و ارکان دولت باشد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در متن حکم مسعود پزشکیان برای علی ربیعی آمده است:

جناب آقای علی ربیعی

با عنایت به مراتب شایستگی، سوابق اجرایی و تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و ارتباطات اجتماعی، به موجب این حکم به سمت «دستیار اجتماعی رئیس جمهور» منصوب‌ می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، ضمن تعامل موثر و سازنده با انجمن‌های علمی، حرفه‌ای و مدنی کشور و استفاده بهینه از نظرات صاحب‌نظران و اندیشمندان این حوزه و همچنین ظرفیت دستگاه‌های اجرایی نسبت به گسترش و تعمیق روابط اجتماعی رئیس جمهور با هدف تقویت و حفظ وفاق ملی و سرمایه اجتماعی دولت اقدام و انعکاس‌دهنده صدا‌های متکثر جامعه و به ویژه صدای بی صدایان به این جانب و ارکان دولت باشید.

تفصیل ماموریت‌ها و انتظارات از جنابعالی به پیوست این حکم ابلاغ می‌شود. توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند خواستارم.»

«ربیعی» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور شد

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد