تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پزشکیان در دیدار جمعی از نخبگان سیاسی ایرانی مقیم آمریکا مطرح کرد

برخی در خارج «حجاب» را به ابزاری برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بدل کرده‌اند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار جمعی از نخبگان سیاسی ایرانی مقیم آمریکا گفت: متأسفانه برخی در خارج از کشور موضوع حجاب را به بهانه و ابزاری برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بدل کرده‌اند.

کد خبر: ۱۷۲۸۴۰
۰۹:۰۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳

نخبگان و سرمایه‌گذاران ایرانی در هر گوشه‌ای از جهان برای ما قابل احترامند

دیدارنیوز: رئیس جمهور تاکید کرد: نخبگان، دانشمندان، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران ایرانی در هر گوشه‌ای از جهان برای ما قابل احترامند و معتقدیم با کمک آن‌ها خواهیم توانست به مسیر‌های جدیدی برای حل مشکلات و پیشرفت کشور برسیم.

مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های آخرین روز سفر به نیویورک، عصر روز چهارشنبه به وقت محلی، در دیدار با جمعی از نخبگان سیاسی ایرانی مقیم آمریکا، ضمن تبیین رویکرد دولت چهاردهم در تلاش برای ایجاد همگرایی و وفاق ملی در کشور، به برخی اقدامات صورت گرفته در این زمینه از جمله فراهم کردن زمینه برای مشارکت همه اقوام، مذاهب و بانوان در اداره امور کشور اشاره کرد و گفت: ما در تلاشیم با اصلاح روند‌های نادرست و ایجاد هم‌افزایی در جامعه بر مشکلات غلبه کنیم و موانع بر سر راه پیشرفت کشور را مرتفع کنیم.

رئیس جمهور در ادامه بر اهتمام دولت نسبت به تحقق مطالبات بانوان و تسهیل حضور آنان در عرصه‌های مختلف جامعه افزود: متأسفانه برخی در خارج از کشور موضوع حجاب را به بهانه و ابزاری برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بدل کرده‌اند، این در حالی است که برنامه اساسی طراحان اصلی این مسئله در ورای تضعیف جمهوری اسلامی، تجزیه و چند پاره کردن ایران است که این به نفع هیچ شهروند ایرانی در دنیا نخواهد بود.

رئیس جمهور استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور را با تسهیل تردد آن‌ها به کشور، از جمله اولویت‌های دولت برشمرد و اظهار داشت: قطعا استفاده از توان، تجربه و مشورت شما نخبگان خارج از کشور برای حل مسائل و هموار کردن مسیر پیشرفت موثر خواهد بود.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود تلاش برای توسعه تعاملات با همسایگان و تقویت زیرساخت‌های کشور به ویژه در بخش حمل و نقل با هدف تبدیل ایران به شاهراه ارتباطی میان شرق و غرب را بخشی از تلاش‌های صورت گرفته از سوی دولت در سیاست خارجی برشمرد و تصریح کرد: البته ما در کنار این اقدامات برای باز کردن باب تفاهم و تعامل بیشتر با اروپا و رفع اختلاف نظر‌ها در برخی موضوعات نیز در تلاش هستیم.

رئیس جمهور در پایان تاکید کرد: نخبگان، دانشمندان، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران ایرانی در هر گوشه‌ای از جهان برای ما قابل احترامند و معتقدیم با کمک آن‌ها خواهیم توانست به مسیر‌های جدیدی برای حل مشکلات و پیشرفت کشور برسیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی