تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
هواشناسی ایران

احتمال رعدوبرق در ارتفاعات البرز، قزوین و زنجان/ هشدار درباره ارتفاعات تهران

صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار‌های پراکنده با احتمال رعدوبرق در ارتفاعات البرز، قزوین و زنجان خبر داد.

کد خبر: ۱۷۲۰۳۲
۰۹:۱۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳

رگبار و رعد و برق در ارتفاعات البرز/ هشدار نسبت به وضعیت جوی ارتفاعات تهران

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وقوع رگبار‌های پراکنده با احتمال رعدوبرق در ارتفاعات البرز، قزوین و زنجان خبر داد و بر لزوم اجتناب از کوهنوردی، دره‌نوردی و حضور در حاشیه رودخانه‌ها تاکید کرد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا درباره پیش بینی شرایط جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (۲۲ و ۲۳ شهریور) اظهار کرد: وقوع ناپایداری به شکل رگبار‌های پراکنده با احتمال رعدوبرق در ارتفاعات شمال غرب و البرز غربی و البرز مرکزی به‌ویژه دامنه‌های شمالی همراه با ابرناکی و مه آلود شدن هوا، کاهش دید افقی و عمودی، وقوع بارش، احتمال رعدوبرق و افزایش سرعت باد در روز پنجشنبه (۲۲ شهریور) و طی جمعه (۲۳ شهریور) تقویت ناپایداری در ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات البرز، ارتفاعات قزوین و زنجان پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: وقوع رگبار موقتی شدید و رعدوبرق، تندباد موقتی و کاهش دید و در قله‌های مرتفع بارش برف قابل پیش بینی است بنابراین اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، دره‌نوردی و حضور در حاشیه رودخانه‌ها در این مناطق توصیه می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: در سایر مناطق کوهستانی کشور، وزش باد به‌ویژه بعدازظهر تا غروب و گاهی وزش باد شدید مهمترین پدیده جوی است که در برخی نواحی با خیزش گردوخاک همراه است. با توجه به افزایش تردد فصلی کوهنوردان و شرایط ریزش سنگ، انتخاب محل مناسب کمپینگ و لنجلم اقدامات لازم جهت ایمن‌سازی مکان استقرار همچنین احتیاط در تردد در زمان صعود جهت پرهیز از مواجه شدن با شرایط ریزش سنگ لحاظ شود.

او در خصوص وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی روز‌های پایانی هفته گفت: در روز پنجشنبه وضعیت هوا آفتابی همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید، در ساعت‌های بعدازظهر و غروب افزایش ابر و در قله‌های مرتفع احتمال رگبار موقتی و در روز جمعه آفتابی همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید به‌تدریج از ظهر همراه با ابرناکی و مه آلودگی، وقوع رگبار و رعدوبرق و تندباد موقتی پیش‌بینی می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به تغییر وضعیت جوی در روز‌های شنبه و یکشنبه (۲۴ و ۲۵ شهریور) تصریح کرد: از عصر جمعه به‌ویژه طی روز‌های شنبه و یکشنبه با تقویت ناپایداری و حاکمیت هوای سرد در پهنه البرز به‌ویژه البرز مرکزی و ارتفاعات شمال تهران بر شدت بارش‌ها افزوده شده است و در قله‌های مرتفع، رگبار برف و رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. جاری شدن سیلاب و روان‌آب در شیب‌های کوهستانی، رانش و لغزش زمین و ریزش سنگ و احتمال طغیان رودخانه‌ها مورد انتظار است.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: در مناطق مذکور به سبب وقوع مخاطره‌های جوی مرتبط با کوهستان، طی بازه عصر جمعه تا عصر یکشنبه انجام کلیه فعالیت‌های کوهنوردی، دره نوردی، طبیعت گردی و پرواز‌های تفریحی مخاطره‌آمیز و با احتمال تلفات جانی است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور