تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
واکنش یک نماینده به صحبت‌های رئیس‌جمهور

ایری: انتقال پایتخت؟ باید به فکر راه حلی منطقی باشیم

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: بهتر است برای مشکلات تهران ابتدا به فکر راه حلی منطقی باشیم و در صورت اصلاح ناپذیری شهر بهترین گزینه را جایگزین کنیم ضمن اینکه برای تمرکز زدایی در برنامه هفتم توسعه ظرفیت‌های خوبی پیش بینی شده و می‌توان از آن‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

کد خبر: ۱۷۱۹۲۸
۱۲:۲۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳

انتقال پایتخت، مشکلات انباشته شده تهران را حل نمی‌کند

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: آیا قرار است با طرح انتقال پایتخت، کلانشهر تهران را با حجم انبوه مشکلات رسوب شده صرفا از مرکز توجه‌ها خارج کرده و یا راه حلی برای آن‌ها پیدا کنیم؟

به نقل از رسانه خانه ملت، عبدالجلال ایری، با اشاره به صحبت‌های رئیس جهمور در خصوص ضرورت انتقال پایتخت گفت: همه ما معتقدیم تهران با مشکلات عمیقی مانند آلودگی، ترافیک، تراکم جمعیتی، کمبود آب و. مواجه است از این رو از سال‌های قبل موضوع انتقال پایتخت مطرح شده و حتی نمایندگان مجلس در اویل دهه ۹۰ طرحی در رابطه تدوین و تصویب کردند که بر اساس آن شورای تحت عنوان شورای ساماندهی، تمرکززدایی از تهران و امکان‌سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری از تهران تشکیل و این موضوع را تعیین تکلیف کند.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اما در دولت سیزدهم موضوع انتقال پایتخت به دلیل هزینه‌های کلان و غیر قابل تامین جای خود را به تقسیم تهران داد و اما این امر را که با هدف جلوگیری از تمرکززدایی، امکان رسیدگی بهتر به شهر‌های کمتر توسعه یافته و اداره بهتر انجام می‌شد، منوط به تصویب در مجلس کرد که در این دوره باید مورد بررسی قرار بگیرد.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: برای انتقال پایتخت تجربه‌های مختلف موفق و ناموفقی در دست بررسی داریم که از جمله آن‌ها می‌توان به مالزی، قزاقستان و کره جنوبی، برزیل و یا حتی پاکستان اشاره کرد. بنده معتقدم علی رغم ضرورت این امر به ویژه موضوع ایجاد پایتخت اقتصادی کشور در کنار سواحل جنوبی، باید کاری کارشناسانه و دقیق انجام دهیم. چرا که در شرایط حساس اقتصادی و سیاسی کشور، فرصت آزمون خطا نداریم. از طرفی باید به این نکته هم توجه کنیم که با انتقال پایتخت در عمل چه حدی از جمعیت تهران کاهش پیدا می‌کند و در این صورت کدام مشکل تهران بر طرف خواهد شد. آیا قرار است با طرح انتقال پایتخت، کلانشهر تهران را با حجم انبوه مشکلات رسوب شده‌اش صرفا از مرکز توجه‌ها خارج کرده و یا راه حلی برای آن‌ها پیدا کنیم؟

ایری عنوان کرد: بهتر است برای مشکلات تهران ابتدا به فکر راه حلی منطقی باشیم و در صورت اصلاح ناپذیری شهر بهترین گزینه را جایگزین کنیم ضمن اینکه برای تمرکز زدایی در برنامه هفتم توسعه ظرفیت‌های خوبی پیش بینی شده و می‌توان از ان‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
اکبر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۲
0
0
اصفهان و زاینده رود (سابق) را ذوب آهن به این روز انداخته است، در همه جای جهان - اگر کمی در گوگل سرچ کنید - صنایع آب بر مثل ذوب آهن و نیروگاه اتمی در سواحل دریا ساخته می شوند زیرا فولاد ساخته شده و برج های خنک کننده نیروگاه اتمی آب فراوانی را مصرف می کنند. واقعا" حیف است که از آب شیرین جهت خنک نمودن فولاد استفاده شود، بهتر است صنایع آب بر اصفهان مثل ذوب آهن به کنار دریا و نزدیک معادن سنگ آهن انتقال یابد تا زاینده رود دوباره احیا شود و آب در آن جاری شود و شهر اصفهان به طراوات و خنکی گذشته خودش برگردد و بجای ذوب آهن و برای مشغول شدن کارگرانش می توان صنایع بزرگ دیگر که آب بر نیستند را در آنجا مستقر نمود تا مشکلی برای اشتغال کارگران قبلی ایجاد نشود، حالا بعدا از احیای زاینده رود و طراوت اصفهان می توان بخش اداری پایتخت را در یک مجموعه ی شهرک اداری-سیاسی انتقال نمود. برای سفارتخانه ها هم می توان برای تامین راحت تر امنیت شان، آنها را در یک شهرک سیاسی تجمیع نمود. با این انتقال و بازگشت به اصفهان می توان خاطرات خوش گذشته را زنده نمود و خاطرات تلخ معاصر در تهران را به فراموشی سپرد و فصل تازه ای را در کشور آغاز نمود.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی