تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دلیل ازدحام مسافران در فرودگاه امام چیست؟

شهر فرودگاهی امام، دلیل ازدحام مسافران در این فرودگاه را اعلام و از مسافران تقاضا کرد که همکاری لازم با ارگان‌ها و همکاران در فرودگاه را داشته باشند.

کد خبر: ۱۷۱۵۱۵
۱۱:۱۳ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳

دلیل ازدحام مسافران در فرودگاه امام چیست؟

دیدارنیوز: شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، دلیل ازدحام مسافران در این فرودگاه را اعلام و از مسافران تقاضا کرد که همکاری لازم با ارگان‌ها و همکاران در فرودگاه را داشته باشند.

دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) درپی انتشار تصاویر ازدحام مسافرین در این فرودگاه اعلام کرد: لازم است به استحضار مسافرین محترم برسانیم، به دلیل موضوعات پیش آمده در منطقه و حملات پی در پی به رژیم صهیونیستی از کشور‌های منطقه که منجر به تعطیلی فرودگاه‌های آن رژیم اشغالگر شده است، برای احتیاط بیشتر، اکثر شرکت‌های هواپیمایی درخواست دارند پرواز‌های آنان مابین ساعت ٣ بامداد تا ١١ صبح انجام شود و مدیریت شهر فرودگاهی صرفا به لحاظ همکاری با ایرلاین‌ها برای برقراری پرواز‌های فوق العاده و اینکه مسافرین بتوانند از تعطیلات روز‌های پایانی تابستان نهایت استفاده را ببرند قبول مسئولیت کرده و کلیه پرواز‌های درخواستی را پذیرفته است.

همانطورکه می‌دانید پذیرش مسافرین پرواز‌های خارجی کاملاً متفاوت است و انجام حدود ۱۲۰ پرواز پهن پیکر با حداقل ٢٤٠ مسافر در هر پرواز در فاصله زمانی مذکور بسیار دشوار است؛ لذا ضمن پوزش از مسافرین عزیز، تقاضای داریم همکاری لازم با ارگان‌ها و همکاران ما در فرودگاه را داشته باشند تا پذیرش آنان در حداقل زمان صورت پذیرد.

لازم به ذکر است؛ در حال حاضر روزانه بین ٢٠٠ تا ٢٥٠ پرواز خارجی از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در حال انجام است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی