تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

تقلای سیف الاسلام قذافی برای جلب حمایت پوتین

شبکه خبری بلومبرگ اعلام کرد، پسر دیکتاتور سابق لیبی تلاش دارد برای تحقق اهداف سیاسی خود حمایت رئیس جمهور روسیه را به دست آورد.

کد خبر: ۱۷۱۵۱
۱۳:۵۱ - ۰۳ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - شبکه خبری مذکور آمریکا به نقل از منبع آگاهی در مسکو تصریح کرد، یکی از نمایندگان سیف الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور سابق لیبی اوایل ماه دسامبر با میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و پیام سیف الاسلام به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را به او تحویل داد.

به گفته این منبع، سیف الاسلام در این پیام خود دیدگاهش از وضعیت لیبی را تشریح و از کاخ کرملین درخواست حمایت سیاسی کرده است.

بلومبرگ اعلام کرد، بلافاصله پس از آزادی سیف‌الاسلام از زندان، ارتباطی از طریق ویدئو کنفرانس میان او و نمایندگان مقامات روسیه برقرار شد.

 منبع مذکور افزود، معلوم نیست سیف الاسلام به هنگام این ارتباط ویدیویی با طرف روسی کجا است.

این منبع بر وجود بلندپروازی‌های سیف‌الاسلام برای رهبری در لیبی تاکید کرد و گفت که او به دنبال کمک‌های مالی و میانجی‌گری روسیه برای ایجاد ائتلاف‌هایی باگروه‌های لیبیایی است.

طبق برنامه سازمان ملل برای متحد کردن لیبی، احتمالا انتخابات این کشور در سال ۲۰۱۹ برگزار می‌شود.

خلیفه حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی هم جاه‌طلبی‌های ریاستی دارد و تا این دوره اخیر شخصیت نزدیک به کرملین محسوب می‌شد زیرا بارها به روسیه رفته است.

همچنین مسکو روابط خوبی با فائز السراج، نخست وزیر دولت وفاق ملی تحت حمایت سازمان ملل دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی