تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ترافیک سنگین در جاده چالوس

پلیس راهور فراجا اعلام کرد: بر اساس گزارش دریافتی از مرکز کنترل، در مسیر جنوب به شمال محور چالوس حدفاصل انتهای تونل البرز تا سیاه بیشه و مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ ترافیک سنگین است.

کد خبر: ۱۷۱۲۲۹
۱۲:۵۳ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳

ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال

دیدارنیوز: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از ترافیک سنگین جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال خبر داد.

سرهنگ احمد شیرانی در گفتگو با ایسنا درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های شمالی کشور گفت: بر اساس گزارش دریافتی از مرکز کنترل، در مسیر جنوب به شمال محور چالوس حدفاصل انتهای تونل البرز تا سیاه بیشه و مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ ترافیک سنگین است.

وی افزود: ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور هراز محدوده کلرد نیز نیمه سنگین گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیکی سایر جاده‌های کشور ادامه داد:در آزادراه کرج – تهران حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک و در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل مهرویلا تا مهرشهر و محدوده پل حصارک نیز ترافیک پرحجم است.

شیرانی گفت: در آزادراه ساوه – تهران محدوده نسیم شهر و در محور شهریار – تهران محدوده رضی آباد نیز ترافیک نیمه سنگین مشاهده می‌شود.

وی افزود: رانندگان و مسافران می‌توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی با شماره‌های ۱۲۰ و ۸۸۲۵۵۵۵۵ تماس بگیرند تا با اطلاع از شرایط حاکم بر جاده‌ها، بهترین زمان و مسیر را برای رسیدن به مقصد انتخاب کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر