تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح اعلام کرد

ایران پاسخ اسرائیل را حساب‌شده می‌دهد

سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح می‌گوید که جمهوری اسلامی ایران قطعا پاسخ جنایت اسرائیل را حساب شده خواهد داد.

کد خبر: ۱۷۱۱۸۹
۱۸:۱۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

ایران پاسخ اسرائیل را حساب شده می‌دهد

دیدارنیوز: رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران قطعا پاسخ جنایت رژیم صهیونیستی را حساب شده خواهد داد.

سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری صبح امروز چهارشنبه هفتم شهریور ۱۴۰۳ در آیین تکریم و معارفه جانشین رئیس ستاد کل با تبریک ایام هفته دولت به وزیر دفاع و همه دولتمردان و قدردانی از خدمات سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در مدت تصدی جانشین رئیس ستاد کل، امیر سرتیپ آشتیانی را به عنوان جانشین جدید رئیس ستاد کل معرفی کرد و اظهار داشت: امروز ما در شرایط بحران منطقه بعد از طوفان الاقصی به سر می‌بریم و رژیم صهیونیستی در بقای خود احساس خطر کرده و در شرایط خطرناکی قرار دارد؛ از اینرو برای ادامه حیات ننگین خود از دست زدن به هر اقدام جنایتکارانه‌ای دریغ نمی‌کند. شرایط خطرناک رژیم صهیونیستی به گونه‌ای است که آمریکایی‌ها هم در حمایت از این رژیم دچار تردید شدند، ولی با این وجود سران صهیونیست‌ها بر استمرار جنایات خود اصرار دارند، زیرا خود را در مرحله فروپاشی می‌بینند.

وی با تاکید بر این‌که «جمهوری اسلامی ایران قطعا پاسخ جنایت رژیم صهیونیستی را حساب شده خواهد داد»، گفت: جمهوری اسلامی ایران مقاومت در برابر اشغالگران را در امت اسلامی احیاء کرده است. قطعا قدرت آمریکا با پنج سال قبل قابل مقایسه نیست، زیرا آن‌ها اکنون در حال افول هستند و برای بازگرداندن قدرت خود دست و پا می‌زنند.

وی خاطرنشان کرد: امروز مسئولیتی که ما داریم بسیار حساس است؛ لذا نباید یک لحظه هم غفلت کنیم از این روی به لحاظ آمادگی واکنش سریع به تهدیدات، تقویت زیرساخت‌ها و توسعه علم و فناوری و ارتقای کیفی محصولات لحظه‌ای نباید غفلت کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت افزود: امروز در بهترین شرایط هم افزایی و وحدت در ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار داریم و به غیر از رنگ لباس، هیچ تفاوتی بین فرماندهان و کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح وجود ندارد، چون همه در تلاش هستیم با نگاه و باور فرا سازمانی و ملی کار‌ها را به پیش می‌بریم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر