تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رئیس کل دادگستری استان البرز خبر داد

احکام پرونده فساد ۳۰ میلیون یورویی صادر شد

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور حکم محکومیت متهمان پرونده عدم رفع تعهدات ارزی ۳۰ میلیون یورویی خبر داد.

کد خبر: ۱۷۱۱۵۶
۱۰:۵۹ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

احکام پرونده فساد ۳۰ میلیون یورویی صادر شد

دیدارنیوز _ استان البرز: رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور حکم محکومیت متهمان پرونده عدم رفع تعهدات ارزی ۳۰ میلیون یورویی خبر داد و گفت: متهمان این پرونده به پرداخت جزای نقدی و حبس محکوم شدند.

حسین فاضلی هریکندی با بیان جزئیات پرونده متهمان حقیقی و حقوقی دو شرکت فعال در صنعت پنبه به اتهام عدم رفع تعهدات ارزی گفت: بر اساس شکایت «بانک ملی» و رسیدگی‌های صورت گرفته در مراجع قضایی استان البرز، احکام قطعی متهمان حقوقی و حقیقی پرونده از سوی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه این پرونده در خصوص اتهام دو شرکت و پنج نفر از مدیران آنهاست، گفت: اعضای هیئت مدیره این دو شرکت در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود ۳۰ میلیون یورو ارز نیمایی از «بانک ملی» در قالب ۲۹ حواله بانکی بابت واردات پنبه دریافت می‌کنند، ولی فقط حدود ۷۰۰ هزار یورو از آن رفع تعهد شده است.

وی متذکر شد: در بررسی‌های انجام شده خروج ارز از کشور در این پرونده مسلم است، ولی اسناد و مدارکی برای واردات کالای معادل ارز دریافتی ارائه نشد با توجه به تفاوت ارز نیمایی با قیمت بازار، اسناد معتبر مبنی بر واردات کالای موردنظر و حتی قرارداد معتبر بین المللی با شرکت‌های خارجی جهت واردات ارائه نشده است.

فاضلی هریکندی بیان کرد: اتهام «عدم رفع تعهدات ارزی» به متهمان تفهیم شد و پس از رسیدگی در دادگاه، متهمان علاوه بر اعاده ارز به میزان ارزی رفع تعهد نشده و پرداخت جزای نقدی به میزان دو برابر ارزش ریالی آن، به حبس و محرومیت از فعالیت بازرگانی محکوم شدند.

رئیس شورای قضایی استان البرز در خصوص جزئیات آرای صادره بیان کرد: در این پرونده دو شرکت و ۵ شخص حقیقی حسب مورد به اتهام «عدم رفع تعهدات ارزی» علاوه بر محکومیت به اعاده ارز رفع تعهد نشده به ارزش حدود دو هزار میلیارد تومان، در مجموع به پرداخت ۱۷ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان جزای نقدی و حبس محکوم شدند.

وی گفت: همچنین دو شخص حقوقی یعنی شرکت‌ها نیز به طور دائم از فعالیت بازرگانی محروم شده و ۵ شخص حقیقی که از مدیران این شرکت‌ها هستند به ۵ سال محرومیت از فعالیت بازرگانی محکوم شدند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها