تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حضور سردار سلامی در کرمانشاه

فرمانده سپاه: اربعین یک حماسه فرهنگی است

سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست با مسئولان استان کرمانشاه گفت: اربعین یک حماسه فرهنگی است.

کد خبر: ۱۷۰۹۵۵
۱۹:۴۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

فرمانده سپاه: اربعین یک حماسه بزرگ فرهنگی است

دیدارنیوز _ استان کرمانشاه: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اربعین یک حماسه فرهنگی است.

سردار سرلشکر حسین سلامی عصر امروز شنبه در نشست با مسئولان استان کرمانشاه که در قرارگاه مرزبانی علمدار در پایانه مرزی خسروی برگزار شد، اظهار کرد: اربعین عظیم‌ترین و باشکوه‌ترین اجتماع جامعه بشری از ابتدای خلقت تا به امروز بوده است.

وی افزود: اربعین یکی از نماد‌های برجسته و باشکوه دین اسلام است که همچنان بعد از گذشت یک هزار و چندین سال محبان اهل بیت (ع) برای تکریم این واقعه بزرگ و حماسه ماندگار را برگزار می‌کنند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: زائران هر ساله مسیر طولانی و سختی‌های سفر را طی می‌کنند تا واقعه بزرگ کربلا زنده نگه دارند.

سردار سلامی با تقدیر از خادمان امام حسین (ع) که به نحو شایسته به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند تا زیارتی راحت و آسان داشته باشند، تاکید کرد: امنیت و سهولت در تردد، اسکان، پذیرایی، حمل و نقل، آبرسانی و… در مرز خسروی قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه روز به روز شاهد تراکم بیشتر زائران برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی هستیم، گفت: هر ساله مردم رغبت بیشتری برای حضور در این مراسم پیدا می‌کنند.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: اربعین حماسه فرهنگی است که از واقعه عاشورا برای محبان اهل بیت به یادگار مانده و هرچه زمان می‌گذرد این حادثه تنها کمرنگ‌تر نمی‌شود بلکه هر ساله با شکوه‌تر و عظیم‌تر برگزار می‌شود.

وی گفت: آنچه که در بازدید از مرز‌های شلمچه، مهران و امروز در خسروی مشاهده شد حاصل یک کار بسیار زیبای جمعی است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی