تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
موافق وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان

شریعتی: دنیامالی خودش داوطلب نبود

مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس در موافقت با دنیامالی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: مقبولیت ایشان در جامعه ورزشی بالاست. ایشان نه تنها تجربه و سابقه کار در حوزه ورزش کشور داشت، خودش هم ورزشکار است. همین که ایشان از مجلس دارد به دولت می‌رود و البته با دعوت رئیس جمهور، نشان دهنده این موضوع است. اما ایشان خودش داوطلب نبود.

کد خبر: ۱۷۰۷۶۵
۱۱:۴۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

شریعتی:

دیدارنیوز: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دنیامالی به عنوان یک چهره ورزشی و اهل شناخت در حوزه ورزش در حوزه اشراف خوبی دارند.

مالک شریعتی در جریان جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: الحمدلله دنیامالی امتیاز بالایی دارد. مقبولیت ایشان در جامعه ورزشی بالاست. ایشان نه تنها تجربه و سابقه کار در حوزه ورزش کشور داشت، خودش هم ورزشکار و هم اهل ورزش است و همچنین اهل تعامل با نهاد‌های حاکمیتی است و همین که ایشان از مجلس دارد به دولت می‌رود و البته با دعوت رئیس جمهور، نشان دهنده این موضوع است. اما ایشان خودش داوطلب نبود.

وی ادامه داد: رئیس جمهور محترم دعوت کردند و ایشان برای کمک دارند از مجلس می‌روند. توان تصمیم و مسئولیت پذیری را در ایشان من ویژه و برجسته دیدم. ما در بعضی از کمیسیون‌های تلفیق بودجه و برنامه با ایشان همکار بودیم، من شهادت می‌دهم که در جلسات کمیسیون تلفیق که تنها کمیسیون مشترک ما با آقای دنیامالی بود ایشان در مواردی که اصرار داشتند بر یک موضوعی، اگر آیین نامه، شاخص‌ها و اداره جلسه ایجاب می‌کرد که ایشان از حق خودش بگذرد این کار را می‌کرد. اما در موضع کارشناسی و توانمندی ایستادگی می‌کرد. اما نکاتی هم عرض بکنم که انتظار ماست از برادر بزرگوارمان آقای دنیامالی.

شریعتی یادآور شد: ایشان در تدوین برنامه هفتم کمک کردند و الحمدلله اشراف دارند. انتظار ما این است که این اشراف خودشان را به‌ویژه در حوزه جوانان و خانواده که ممکن است احساس بشود، نشان دهد. ایشان به عنوان یک چهره ورزشی و اهل شناخت در حوزه ورزش در حوزه اشراف خوبی دارند. ضرورت جذب منابع مالیاتی و ضرورت برخورد با فساد در ورزش به نظر من اهمیت بسیاری دارد. رفتن ایشان از مجلس برای ما خسارت است، ولی به هر حال با توجه به اقبالی که هست رأی‌آوری ایشان قطعی است و ما ایشان را از دست می‌دهیم.

مطلب مرتبط:

بحث قالیباف و شریعتی بر سر توزیع برگه‌ علیه «صالحی‌امیری»!

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر