تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

هشدار ژاپن برای «آبله میمونی»/ هنگام سفر به آفریقا مراقب باشید

دولت ژاپن برای بیماری ویروسی «ام پاکس» که قبلا آبله میمونی نامیده می‌شد، «هشدار سطح یک» صادر و اعلام کرد که این هشدار شامل جمهوری دموکراتیک کنگو، بوروندی، کنیا، رواندا، اوگاندا، جمهوری کنگو و جمهوری آفریقای مرکزی می‌شود.

کد خبر: ۱۷۰۴۷۶
۰۹:۴۵ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

هشدار ژاپن برای «آبله میمونی»/

دیدارنیوز: دولت ژاپن برای بیماری ویروسی «ام پاکس» که قبلا آبله میمونی نامیده می‌شد، «هشدار سطح یک» صادر کرده است.

دست‌اندرکاران سلامت در این کشور از افرادی که به هفت کشور آفریقایی سفر می‌کنند یا در آن اقامت دارند می‌خواهند در این خصوص محتاط باشند و به‌روزرسانیِ دستورالعمل‌های بهداشتی را دنبال کرده و به دقت به آن‌ها عمل کنند.

این هشدار پس از آن صادر شد که سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد افزایش اخیر مبتلایان به ام پاکس عمدتا در جمهوری دموکراتیک کنگو، یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی است.

وزارت امور خارجه ژاپن این هشدار را روز پنج‌شنبه صادر کرد و اکنون عمومی شده است. این هشدار شامل جمهوری دموکراتیک کنگو، بوروندی، کنیا، رواندا، اوگاندا، جمهوری کنگو و جمهوری آفریقای مرکزی می‌شود.

به گزارش ان اچ کی، «هشدار سطح یک» پایین‌ترین هشدار در مقیاس چهار درجه‌ای ژاپن است.

دولت از مردم می‌خواهد هنگام سفر یا اقامت در کشور‌های ذکر شده، مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

نسخه جدیدی از ویروس بیماری آبله میمونی که نام آن به دلیل جلوگیری از برخی انگ‌های اجتماعی در جامعه آفریقا، از سوی سازمان جهانی بهداشت به «ام پاکس» تغییر یافت در هفته‌های اخیر باعث نگرانی جهانی شده است چراکه به نظر می‌رسد نسخه جدید حتی از طریق تماس نزدیک معمولی نیز راحت‌تر پخش می‌شود.

این بیماری به طور معمول بین دو تا چهار هفته طول می‌کشد. دوره پنهان آبله میمونی پس از ابتلای افراد به ویروس بین پنج تا ۲۱ روز است؛ به عبارت دیگر علائم بیماری در مبتلایان بین پنج تا ۲۱ روز پس از ورود ویروس به بدن بروز می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور