تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در واکنش به جنایت شب گذشته مطرح شد

پزشکیان: حامیان اسرائیل شریک جرم رژیم کودک‌کش هستند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران گفت: حامیان رژیم اسرائیل با رفتار‌های دوگانه، شریک جرم رژیم کودک‌کش هستند.

کد خبر: ۱۷۰۱۵۳
۲۰:۰۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

پزشکیان: حامیان اسرائیل شریک جرم رژیم کودک‌کش هستند

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور با محکومیت شدید حمله بی‌رحمانه شبانگاهی به مدرسه آوارگان فلسطینی در محله «الدرج» و با ابراز همدردی عمیق با خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان این فاجعه و تسلیت به ملت مقاوم فلسطین، فرماندهان و مبارزان جبهه مقاومت و خانواده‌های مکرم این شهیدان، از مجامع جهانی به ویژه شورای امنیت سازمان ملل و کشور‌های اسلامی خواست در راستای مسئولیت خود در حفاظت از صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، با حداکثر توان ممکن مانع از تکرار این‌گونه جنایات ضد بشری شوند.

متن کامل اطلاعیه رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رژیم غاصب صهیونیستی در ادامه جنایات و نسل‌کشی خود در غزه، با حمله بی‌رحمانه شبانگاهی به مدرسه آوارگان فلسطینی در محله «الدرج» با به شهادت رساندن بیش از ۱۰۰ نفر از پناه‌جویان، لکه ننگ دیگری بر پرونده سیاه و پر از ظلم و جنایت خود افزود و احساسات همه وجدان‌های بیدار و آزاده جهان را جریحه‌دار کرد.

بی‌تردید تکرار این‌گونه جنایت‌ها برآمده از احساس حقارت و درماندگی سران ددمنش و جنایتکار این رژیم در برابر ایستادگی مردم مقاوم غزه و همچنین سرپوشی بر بحران‌ها و ناکارآمدی‌های داخلی است که سرتاسر سرزمین‌های اشغالی را فراگرفته و باند جنایتکار صهیونیستی را در مسیر فروپاشی قرار داده است.

رژیم صهیونیستی که با این جنایت، بار دیگر چهره واقعی و خوی وحشیگری خود را به جهانیان نشان داده، تنها در سایه حمایت‌های دولت‌های مدعی حقوق بشر است که دست به این نسل‌کشی‌ها می‌زند، دولت‌ها و نهاد‌هایی که از یک طرف دم از مذاکره برای صلح و آتش‌بس می‌زنند و از طرف دیگر، هیچ حد و مرزی در پشتیبانی و حمایت از این رژیم سفاک برای خود قائل نیستند؛ به استناد آموزه‌های حقوق بشری و فرهنگ و بینش اسلامی، قطعا با این رفتار‌های دوگانه شریک جرم رژیم کودک‌کش در همه این رخداد‌های تلخ هستند.

اینجانب ضمن محکوم کردن شدید این اقدام غیرانسانی و ددمنشانه و با ابراز همدردی عمیق با خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان این فاجعه و تسلیت به ملت مقاوم فلسطین، فرماندهان و مبارزان جبهه مقاومت و خانواده‌های مکرم این شهیدان از مجامع جهانی به ویژه شورای امنیت سازمان ملل و کشور‌های اسلامی می‌خواهم در راستای مسئولیت خود در حفاظت از صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، با حداکثر توان ممکن مانع از تکرار این‌گونه جنایات ضد بشری شوند.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی