تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
رادان اعلام کرد

اتباع غیرمجاز باید تا پایان سال به کشورشان بازگردند

احمدرضا رادان، فرمانده فراجا اعلام کرد: درباره اتباع غیرمجاز با توجه به اینکه سیاست و برنامه مبنی بر بازگشت تمامی اتباع غیرمجاز به کشورشان است، این عزیزان باید تا پایان سال کشور را ترک کرده و به کشور خود بازگردند.

کد خبر: ۱۶۹۹۸۱
۰۹:۴۷ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳

اتباع غیرمجاز باید تا پایان سال به کشورشان بازگردند

دیدارنیوز: فرمانده فراجا اعلام کرد که در ماموریت اربعین امسال ۳۰۰۰ گشت خودرویی شامل گشت انتظامی، راهور و ضربت و مبارزه با موادمخدر پلیس فعال خواهند بود.

سردار احمدرضا رادان در حاشیه رزمایش طرح اربعین ۱۴۰۳ که صبح امروز در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: در ادامه مانور بزرگ اربعین تمامی یگان‌های انتظامی برای کمک و خدمت به همکاران مستقر در مرز‌ها حاضر هستند.

وی افزود: برای مراسم با شکوه اربعین سه هزار گشت خودرویی شامل گشت انتظامی، راهور و ضربت و مبارزه با مواد مخدر نیرو‌های انتظامی مجموعه‌های خدمت رسانی را همراهی می‌کنند که از این تعداد یک هزار خودرو نیز کنترل عملیات برای مدیرت ترافیک را بر عهده خواهند داشت.

فرمانده کل انتظامی تصریح کرد: در موضوع خدمت رسانی به زائران تا به امروز یک میلیون و ۵۰۰ هزار گذرنامه صادر شده که ۶۵۰ هزار گذرنامه زیارتی بوده است.

رادان به موضوع اتباع خارجی نیز اشاره کرد و گفت: برای اتباع خارجی برای حضور در راهپیمایی اربعین در مبادی مرزی مجوز خروج و دفترچه خادم صادر نمی‌شود. همچنین اتباع خارجی فقط از مرز چذابه اجازه خروج و ورود برای سفر اربعین را دارند.

وی تصریح کرد: درباره اتباع غیرمجاز نیز با توجه به اینکه سیاست و برنامه مبنی بر بازگشت تمامی اتباع غیرمجاز به کشورشان است، این عزیزان باید تا پایان سال کشور را ترک کرده و به کشور خود بازگردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی