تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

امتحانات جبرانی دانش‌آموزان از ۱۵ مرداد

امتحانات تابستان (جبرانی) دانش‌آموزان از فردا دوشنبه ۱۵ مرداد آغاز می‌شود. نمرات امتحانات جبرانی به عنوان سابقه تحصیلی به سازمان سنجش ارسال نمی‌شود.

کد خبر: ۱۶۹۷۷۹
۰۸:۴۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

امتحانات جبرانی دانش‌آموزان از ۱۵ مرداد

دیدارنیوز: امتحانات تابستان (جبرانی) دانش‌آموزان از فردا (۱۵ مرداد) آغاز می‌شود، این در حالی‌ست که امتحانات جبرانی تابستان پایه دوازدهمی‌ها که به صورت نهایی برگزار خواهد شد، تاثیری در سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ندارد لذا دانش‌آموزان این پایه برای افزایش معدل و کسب نمره بالاتر، لازم است در موعد مقرر از طریق «ترمیم نمره» اقدام کنند.

با توجه به ماده واحده اصلاح زمان برگزاری آزمون‌های نوبت شهریور دوره متوسطه - مصوب پنجاه و نهمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۳، به منظور افزایش بهره وری و ایجاد انعطاف در ساماندهی امور مربوط به تعلیم و تربیت دانش آموزان، آزمون‌های تابستان سال تحصیلی جاری از ۱۵ مرداد ماه شروع می‌شود، در حالیکه باید طوری برنامه ریزی شود تا با تاکید بر عدم کاهش کیفیت آموزش و یادگیری در دوره تابستانی دانش آموزان، مدارس روزانه و بزرگسالان، آمادگی لازم برای برگزاری آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم بر اساس برنامه و زمانبندی حضور در حوزه آزمون فراهم شود.

این در حالیست که طراحان کشوری سوالات امتحانی، بر اساس ضوابط، تا زمان تکثیر، توزیع و برگزاری امتحانات در قرنطینه قرار دارند.

نحوه ارزشیابی ابتدایی‌ها

لزوم ارزشیابی و اعلام نتایج امتحانات ابتدایی‌ها تا پایان مرداد

در تمام پایه‌ها ارزشیابی و اعلام نتایج دانش آموزان بر عهده معلم مربوطه است.

ارزشیابی و اعلام نتایج نوبت تابستان (شهریور ماه سابق) مدارس دوره ابتدایی در تمامی پایه‌ها تا پایان مردادماه ١٤٠٣ انجام گیرد و به منظور ایجاد آمادگی مدارس برای شروع شایسته سال تحصیلی جدید از موکول کردن این فرایند به شهریورماه، جداً خودداری شود.

در پایه ششم، ضمن رعایت مفاد ماده ۶ آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی، برگزاری آزمون هماهنگ منطقه‌ای نیز که از اختیارات مناطق است تا پایان مرداد ماه اتمام یافته و نتایج اعلام شود.

چگونگی و زمان برگزاری امتحانات دوره اول و دوم متوسطه

ایجاد سابقه تحصیلی برای داوطلبان کنکور بر اساس نمرات امتحانی نوبت خرداد

نمرات امتحانات جبرانی به عنوان سابقه تحصیلی به سازمان سنجش ارسال نمی‌شود

آزمون‌های هماهنگ استانی و داخلی در تابستان سال تحصیلی جاری از ۱۵ مرداد ماه آغاز و تا هفته اول شهریورماه پایان پذیرد.

آزمون نوبت تابستان برای درس / دروسی که دانش آموز / داوطلب آزاد در خرداد ماه ۱۴۰۳ و یا دوره‌های قبل در آن‌ها موفق به کسب نمره قبولی نشده و یا تاکنون آن‌ها را انتخاب واحد نکرده، برگزار می‌شود؛ بنابراین شرکت کنندگان در آزمون‌های نهایی تابستان بدانند که نمرات این نوبت به عنوان سابقه تحصیلی به سازمان ملی سنجش نظام آموزش کشور ارسال نمی‌شود و به منظور ایجاد سابقه تحصیلی برای آزمون سراسری پذیرش دانشجو بر اساس اعمال سوابق تحصیلی لازم است در نوبت خرداد درس مورد نظر خود را انتخاب و در آزمون آن شرکت کنند لیکن نمرات این آزمون‌ها در تعیین معدل فارغ التحصیلی و ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که صرفا بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرند، موثر است.

امتحانات جبرانی دانش‌آموزان از ۱۵ مرداد

نحوه ارزشیابی دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه

تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۰ اطلاعات دانش آموزان استثنایی با تعیین نیازمندی (منشی، وقت اضافه یا هر دو) برای هر دانش آموز متناسب با نوع آزمون از اداره آموزش و پرورش استثنایی / منطقه / ناحیه / شهرستان به حوزه‌ها ارسال و آمادگی حوزه برای برگزاری آزمون و ورود تجهیزات کمکی و توانبخشی بدون حافظه (بهدید، ماشین پرکینز، سمعک، دستگاه کاشت حلزون و ...) به همراه دانش آموزان توسط ادارات استثنایی با هماهنگی حفاظت آزمون بررسی و مورد تایید قرار گیرد.

تبصره: چنانچه دانش آموزی در زمان برگزاری آزمون‌ها با قبل از آن دچار مشکل یا سانحه‌ای شود که قادر به نوشتن نباشد با معرفی از اداره آموزش و پرورش استثنایی می‌تواند از منشی استفاده کند.

رئیس حوزه و عوامل اجرایی با همکاری ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان نسبت به ویژگی‌ها و نیاز‌های خاص هر یک از گروه‌های دانش آموزان استثنایی آگاه شوند.

تبصره: صدور ابلاغ منشی توسط اداره آموزش و پرورش منطقه شهرستان برای معرفی شدگان از اداره آموزش و پرورش استثنایی (طبق بند ۱) با اولویت همکاران شاغل در مدارس استثنایی مراکز جامع سنجش صورت گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان