تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
سردار رادان خبر داد

آمادگی پلیس برای راهپیمایی اربعین

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور از آمادگی ۱۰۰ درصدی پلیس برای خدمات رسانی شبانه روزی به زائران اربعین خبر داد.

کد خبر: ۱۶۹۱۸۷
۱۹:۵۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳

آمادگی پلیس برای راهپیمایی اربعین

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به آمادگی کشورمان برای اعزام زائران به مراسم اربعین ۱۴۰۳ گفت: خوشبختانه دولت و مسئولان سیاسی و نظامی عراق هم همکاری بسیار خوبی با مسئولان کشورمان برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم دارند.

سردار احمدرضا رادان در حاشیه بازدید از پایانه مرزی خسروی با حضور در جمع خبرنگاران گفت: دستگاه‌های اجرایی و مسئولان کشور از همان سال گذشته دست به کار شده و تلاش کردند تا با رفع نواقص احصا شده، شرایط بهتری برای مراسم اربعین سال جاری فراهم کنند. خوشبختانه با همدلی و انسجامی که وجود دارد کار‌ها مطابق روال پیش رفت و می‌توانیم بگوییم مشکلی برای اعزام زائران به عتبات عالیات و کربلای معلی وجود ندارد.

رادان افزود: در این میان دولت و مسئولان سیاسی و نظامی کشور عراق هم تاکنون همکاری بسیار خوبی با مسئولان کشورمان برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین ۱۴۰۳ داشتند و امیدواریم این هماهنگی و همکاری همچنان تا پایان مراسم و مأموریت ادامه داشته باشد.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: موضوعی که باید به آن اشاره کرد، کوتاه شدن زمان توقف زائران در گیت‌های پایانه‌های مرزی و رساندن این زمان به چهار تا پنج ثانیه است و همین باعث خواهد شد تا زوار گرامی با سهولت بیشتری به سفر معنوی خود بپردازند.

وی همچنین توصیه‌ای نیز به زائران داشت و گفت: آن‌هایی که قصد سفر به عتبات عالیات را دارند خوب است که از هم اکنون برای دریافت گذرنامه‌های زیارتی یا عادی خود اقدام و کار را به روز‌های آخر موکول نکنند.

رادان ادامه داد: زائران گرامی برای دریافت گذرنامه خود می‌توانند از طریق فضای مجازی با ورود به اپلیکیشن "پلیس من" درخواست خود را ثبت و حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت آن را تحویل بگیرند. البته دریافت حداکثر ۷۲ ساعته گذرنامه به شرط این است که شهروندان و زائران محترم درخواست خود را به روز‌های پایانی و منتهی به اربعین حسینی (ع) موکول نکنند.

وی همچنین با اشاره به بازدید خود از پایانه مرزی خسروی گفت: خوشبختانه وضعیت این پایانه مطلوب و شرایط بهتری نسبت به سال گذشته مهیا شده است، از این رو به زائران هم پیشنهاد می‌کنیم با توجه به گرمای هوا و بهتر بودن وضعیت دمایی در پایانه خسروی، این مرز را برای سفر معنوی خود و زیارت عتبات عالیات انتخاب کنند.

رادان در پایان و با تاکید بر آمادگی ۱۰۰ درصدی پلیس برای خدمات رسانی شبانه روزی به زائران اربعین، گفت: لازم است همه فرماندهان، معاونان و مسئولان انتظامی در کنار دیگر همکاران انتظامی و مرزبانی حداکثر تلاش خود را برای رفع مشکلات زوار به کار بگیرند تا آن‌ها با خاطره‌ای خوب به این سفر معنوی مشرف شوند.

ارسال نظرات