تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم

سلامی: اسرائیل و آمریکا منزوی‌ترین و منفورترین کشور‌ها هستند

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده‌کل سپاه پاسداران گفت: از طرح انزواکردن ایران که دشمنان به‌دنبال آن هستند، خارج شده‌ایم و امروز شاهد هستیم که اسرائیل و آمریکا به‌عنوان منزوی‌ترین و منفورترین کشور‌ها در جهان شناخته می‌شوند.

کد خبر: ۱۶۹۱۲۰
۱۸:۴۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳

سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم

دیدارنیوز: سرلشکر سلامی در همایش فرماندهان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه مرکزی امام حسین (ع) گفت: از طرح انزواکردن ایران که دشمنان به‌دنبال آن هستند، خارج شده‌ایم و امروز شاهد بیش از آن هستیم که اسرائیل و آمریکا به‌عنوان منزوی‌ترین و منفورترین کشور‌ها در جهان شناخته می‌شوند.

به نقل از سپاه نیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه مرکزی امام حسین (ع) در مشهد با بیان اینکه "حفظ مرز‌های کشورمان امروز صرف یک مرزبانی نیست"، اظهار کرد: انسداد مرز در جمهوری اسلامی ایران به‌معنی سدکنندگی سیاست‌های جهانی دشمنان ما علیه ایران است.

وی با تأکید به اینکه برقراری امنیت جمهوری اسلامی به یک نوار کم‌عرض محدود نمی‌شود، بلکه برقراری امنیت در تمام مرز‌های اسلامی است، افزود: عمق دادن به اعتبار و اقتدار در حوزه امنیتی یک کار بزرگ است که با مجاهدت نیرو‌های انقلابی در حال شکل‌گیری است.

سرلشکر سلامی با ابراز اینکه هدف دشمن این است با برنامه، راهبرد و هزینه به‌مرور از مرز‌ها عبور کند و مناطق بی‌ثبات کشور را در یک حرکت خزنده و شتاب‌دار به مرکزیت کشور تبدیل کنند، تصریح کرد: در کشور ما هیچ عمل تاکتیکی نیست که الهام‌یافته و مشتق‌شده از یک راهبرد بزرگ نباشد، اما هنر نیروی زمینی ما این است که اجازه به هم وصل شدن اقدامات تاکتیکی و ساختن امتداد توسط دشمن را ندهد.

فرمانده‌کل سپاه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: پس از عملیات طوفان‌الاقصی دشمنان اسلام در یک آرایش جهانی گسترده و با محوریت میدانی یک رژیم غاصب کودک‌کش مقابل یک ملت محاصره شدند، اما مقاومت مردم مظلوم فلسطین و غزه تاریخ جدیدی در دنیا رقم زد و این ملت در قلب همه مردمان جهان نفوذ پیدا کرد که باعث یک اتحاد و ائتلاف دل‌انگیز شد که آثار آن را می‌توان در مقاومت و مقابله مردم یمن نسبت به رژیم غاصب و حامیانش دید.

وی با بیان اینکه مقاومت عراق، مبارزه حزب‌الله لبنان و انجام عملیات وعده صادق توسط جمهوری اسلامی ایران، عظیم‌ترین تهاجم موشکی و پهپادی به قلب سیاسی استکبار را شکل داد، گفت: همه این‌ها رویداد‌های بزرگی است که به‌تدریج نقشه سیاسی جهان اسلام و غرب آسیا خاورمیانه را تغییر خواهد داد.

فرمانده‌کل سپاه با اظهار اینکه ایران نقش تعیین‌کننده‌ای در نظام سیاسی آمریکا از خود نشان داد، اضافه کرد: مهم‌ترین صحبت‌های مناظره دو نامزد سیاسی ریاست‌جمهوری آمریکا موضوع ایران بود و همه این پدیده‌ها نشان از شکوه شکل‌یافته تمدن اسلام از ایران به‌عنوان یک قدرت در حال ظهور و ترسیمی از واقعیتی در حال شکل‌یافتن است.

سرلشکر سلامی با ابراز اینکه "ما توانستیم به نقطه‌ای از اقتدار برسیم و در تمام قاره‌های عالم تأثیر قابل قبول و قابل توجهی داشته باشیم. "، اظهار کرد: بدون تأثیر قدرت‌های مداخله‌گر صادرات و واردات داشته‌ایم و از طرح انزوا کردن ایران که دشمنان به‌دنبال آن هستند، خارج شده‌ایم و امروز شاهد بیش از آن هستیم که اسرائیل و آمریکا به‌عنوان منزوی‌ترین و منفورترین کشور‌ها در جهان شناخته می‌شوند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی