تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

متکی: ظریف دیپلماتی حرفه‌ای و سیاستمداری غیرحرفه‌ای است

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس با اشاره به اینکه بیانات رهبری اساس تعامل و همکاری مجلس با دولت جدید است، با ابراز تاسف از اظهارات ظریف رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم گفت: یک دیپلمات حرفه‌ای مطالب تلخ را در بیانی شیرین ارائه می‌کند و سیاستمدار غیرحرفه‌ای حتی مطالب شیرین را در بیانی تلخ عرضه می‌کند؛ به نظرم آقای ظریف دیپلماتی حرفه‌ای و سیاستمدار غیرحرفه‌ای است.

کد خبر: ۱۶۹۰۹۵
۱۲:۱۲ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳

متکی: ظریف دیپلماتی حرفه‌ای و سیاستمداری غیرحرفه‌ای است

دیدارنیوز: نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی بیانات اخیر مقام معظم رهبری را مبنای تعامل و همکاری نمایندگان مجلس در تعامل با دولت چهاردهم بیان کرد.

منوچهر متکی در دیدار با مردم شهرری در مسجد جامع المهدی با اشاره به اولین دیدار نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر معظم انقلاب، گفت: محور‌های هشت گانه مطرح شده در بیانات مقام معظم رهبری دستور کار نمایندگان مجلس دوازدهم خواهد بود و اساس تعامل و همکاری با رئیس‌جمهور منتخب و مبنای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی است.

وی همچنین با ابراز تاسف از اظهارات ظریف رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم گفت: یک دیپلمات حرفه‌ای مطالب تلخ را در بیانی شیرین ارائه می‌کند و سیاستمدار غیرحرفه‌ای حتی مطالب شیرین را در بیانی تلخ عرضه می‌کند؛ به نظرم آقای ظریف دیپلماتی حرفه‌ای و سیاستمدار غیرحرفه‌ای است.

نماینده تهران همچنین با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی اهالی دولت آباد شهرری گفت که مردم از بی تدبیری مسئولان بورس انتقاد کردند که باعث سقوط ارزش سهام در مقاطعی و سوخت سرمایه‌های آنان شده است؛ همچنین آن‌ها از افزایش چشمگیر حضورغیرقانونی اتباع خارجی به ویژه از افغانستان در این منطقه انتقاد داشته و خواستار کنترل جدی مرز‌ها و اخراج بیگانگان غیرقانونی شدند.

وی با اشاره به انتقاد برخی بازنشستگان از میزان حقوق خود و تاکید بر اجرای فوری قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین افزود: مردم از کیفیت و قیمت نان، دفن روزانه هزاران تن زباله‌های شهر تهران در مناطق جنوبی شهر، مسکن جوانان بعد از ازدواج و همچنین از مصاحبه رئیس شورای راهبری آقای دکتر پزشکیان اعتراض داشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر