تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
از اتراق در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنید

هشدار مدیریت بحران برای نواحی شمالی و شرقی تهران

حامد یزدی مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با بیان اینکه طبق پیش بینی هواشناسی منطقه اثر مخاطرات، دامنه و ارتفاعات شمالی و شمال شرقی استان تعیین شده است، گفت: از ساکنان عزیز این منطقه و همچنین گردشگران و طبیعت گردانی که قصد حضور در این مناطق را دارند می‌خواهیم به طور جدی از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

کد خبر: ۱۶۸۸۹۶
۱۳:۴۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۳

هشدار مدیریت بحران برای نواحی شمالی و شرقی تهران

دیدارنیوز: مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر احتمال فعالیت سامانه بارشی و وزش باد شدید موقت در ارتفاعات شمال و شمال شرقی این استان، توصیه‌هایی را به مردم و طبیعت گردان ارائه کرد.

حامد یزدی مهر با اشاره به صدور هشدار زرد سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال فعالیت سامانه بارشی توام با وزش باد شدید اظهارکرد: بنا بر اعلام هواشناسی فعالیت سامانه بارشی اعم از رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت از روز گذشته چهارشنبه ۲۷ تیرماه آغاز و تا روز شنبه ۳۰ تیرماه ادامه دار خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با بیان اینکه طبق پیش بینی هواشناسی منطقه اثر مخاطرات مذکور، دامنه و ارتفاعات شمالی و شمال شرقی استان تهران تعیین شده است، گفت: از ساکنان عزیز این منطقه و همچنین گردشگران و طبیعت گردانی که قصد حضور در این مناطق را دارند می‌خواهیم به طور جدی از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

یزدی مهر به کوهنوردان نیز توصیه کرد در مدت مذکور از صعود به ارتفاعات شمالی و شمال شرقی استان تهران به ویژه در ساعات بعد از ظهر پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه طبق اعلام هواشناسی تا روز یکشنبه ۳۱ تیرماه شاهد بروز برخی ناپایداری‌ها خواهیم بود، افزود: هواشناسی نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان تهران را در تاریخ مذکور درگیر وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک و به موازات آن محدودیت در دید همراه با کاهش کیفیت هوا اعلام کرده، لذا به ساکنان عزیز در این مناطق توصیه می‌شود ضمن احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها اطمینان حاصل کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در خصوص عدم استقرار در مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، لبه پشت‌بام‌ها و ... نیز هشدار داد و گفت: اجتناب از پرواز با گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد و تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام و همچنین اطمینان از استحکام گلخانه‌ها و احتیاط در انجام امور عمرانی همواره از تاکیدات مهم مدیریت بحران در زمان احتمال وقوع باد است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها