تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی شورای نگهبان خبر داد

حضور ناظران انتخاباتی در تمام شعب اخذ رای

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: در جریان برگزاری انتخابات مرحله دوم چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری ناظران شورای نگهبان در همه شعب اخذ رأی حضور دارند.

کد خبر: ۱۶۸۱۳۷
۲۰:۱۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۳

حضور ناظران انتخاباتی در تمام شعب اخذ رای

دیدارنیوز: هادی طحان نظیف گفت: در جریان برگزاری انتخابات مرحله دوم چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری ناظران شورای نگهبان در همه شعب اخذ رأی حضور دارند.

هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری روز جمعه (۸ تیر ۱۴۰۳) برگزار شد، اما از آنجا که هیچ یک از نامزد‌ها نتوانستند حد نصاب لازم را به دست بیاورند، مرحله دوم انتخابات برای تعیین رئیس‌جمهور آینده فردا (جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: فرآیند‌های نظارتی در مرحله دوم انتخابات همچون فرآیند‌های نظارتی مرحله اول است. ناظران آموزش‌دیده شورای نگهبان در تمام شعب اخذ رای حضور خواهند داشت. هیچ شعبه‌ای نخواهد بود که ناظران شورای نگهبان در آن حضور نداشته باشند؛ به لحاظ قانونی نیز شعب انتخاباتی بدون حضور ناظران شورای نگهبان نمی‌توانند اخذ رای انجام دهند.

طحان‌نظیف تاکید کرد: ناظران از شبکه ۳۰۰ هزار نفری ناظران هستند که هیچ کدام رابطه استخدامی با شورای نگهبان ندارند و از اقشار، جنسیت‌ها و سنین مختلف مردم هستند. البته عوامل اجرایی نیز اینگونه هستند؛ بنابراین انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران توسط مردم برگزار می‌شود؛ چراکه عوامل اجرایی و نظارتی از اقشار مختلف مردم هستند.

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: ناظران انتخاباتی شورای نگهبان از ابتدا تا انتهای فرآیند اخذ رای که شمارش آرا می‌باشد در شعب انتخاباتی حضور خواهند داشت. صورتجلسه‌ها نیز توسط عوامل نظارتی و اجرایی امضا و تایید خواهد شد. در هر شعبه ۳ یا ۴ ناظر خواهد بود و در این رابطه هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

وی در ادامه بیان کرد: نامزد‌ها نیز می‌توانند در شعب اخذ رای نماینده داشته باشند تا بر فرآیند اخذ رای نظارت داشته باشند. این موضوع به نامزد‌ها و ستادهایشان اطلاع‌رسانی شده و آن‌ها نیز افرادی را معرفی کردند. همه چیز روشن و شفاف انجام خواهد شد.

طحان‌نظیف همچنین اظهار کرد: سامانه‌ای با عنوان «مردم ناظر» بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان قرار داده شده که همه مردم ایران از طریق این سامانه می‌توانند در موضوع نظارت بر فرآیند برگزاری انتخابات به شورای نگهبان کمک کنند.

وی افزود: مردم می‌توانند از طریق این سامانه اگر با تخلفی یا موردی برخورد کردند، آن موضوع را همراه با مستندات از طریق این سامانه به اطلاع ما برسانند. همکاران ما در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات این موارد را به سرعت پیگیری خواهند کرد.

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: در مرحله اول برگزاری انتخابات برخی موارد جزئی از طریق این سامانه منتقل شد که تا حصول نتیجه مورد پیگیری قرار گرفت. خوشبختانه قانونمداری بر فضای انتخاباتی کشورمان حاکم است، اما ناظر موظف است اگر موردی به وی ارجاع داده شد تا حصول نتیجه و رفع مشکل پیگیری کند.

وی همچنین اعلام کرد: پس از شمارش آرا نیز این امکان قانونی وجود دارد که اگر نامزد‌ها و همچنین مردم با مساله‌ای مواجه بودند از طریق حضوری به دبیرخانه شورای نگهبان اعلام کنند یا اینکه از طریق سامانه «مردم‌ناظر» به اطلاع ما برسانند. این گزارش‌ها در زمان بررسی صحت انتخابات حتماً مورد توجه قرار می‌گیرد.

طحان‌نظیف افزود: این روال در مرحله اول انتخابات طی شد و چون با مشکل خاصی مواجه نبودیم، صحت این مرحله از انتخابات تایید شد. حتی ما خودمان با نامزد‌ها و ستادهای‌شان تماس گرفتیم که اگر اعتراضی دارند، اعلام کنند که خوشبختانه شکایتی نداشتند.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان گفت: بررسی صحت مرحله دوم انتخابات و زمان آن به گزارش‌های دریافتی بستگی دارد. امیدواریم که تایید صحت انتخابات در مرحله دوم نیز در اسرع وقت انجام بگیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی