تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

کدام معلمان وارد نظام دوری می‌شوند؟

حمید طریفی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: قرار است حدود ۱۲ هزار معلم در قالب نظام دوری مهرماه امسال سازماندهی شوند.

کد خبر: ۱۶۸۰۹۳
۰۸:۵۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۳

کدام معلمان وارد نظام دوری می‌شوند؟

دیدارنیوز: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۳۰۰ هزار معلم ابتدایی در مدارس دولتی وجود دارد گفت: قرار است حدود ۱۲ هزار معلم در قالب نظام دوری مهرماه امسال سازماندهی شوند.

حمید طریفی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه ویژگی‌هایی برای نظام دوری براساس شرایطی که در استان‌ها وجود دارد و حسب نیروی انسانی، درنظر گرفته شده تا معلمانی که شرایط طرح نظام دوری در دوره اول ابتدایی را دارند سازماندهی شوند گفت: براساس اقتضائات و ویژگی‌های نیروی انسانی، اختیار به استان‌ها داده شده که حدود ۳۰ درصد معلمانی که امسال در پایه اول بودند، به همراه دانش‌آموزان خود در پایه دوم سازماندهی شوند و در کنار آن کار توانمندسازی معلمان در پایه دوم و توانمندسازی و آموزش خانواده‌ها در این تابستان و در طول سال تحصیلی انجام شود.

کدام معلمان وارد نظام دوری می‌شوند؟

وی با بیان اینکه معلمان دوره ابتدایی در دانشگاه فرهنگیان برای تدریس در هر شش پایه آماده می‌شوند افزود: در مدارس روستایی و چند پایه، معلمین توانایی تدریس چندین پایه را به صورت همزمان در یک کلاس دارند. معلمان دوره ابتدایی، توانایی تدریس در تمام پایه‌های تحصیلی را به واسطه آموزشی که در طول دوره تحصیل داشتند، بدست می‌آورند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان انتخابی نظام دوری، معلمانی هستند که از طریق آزمون‌های استخدامی جذب شده و از طریق برگزاری دوره‌های آموزش توانمندسازی، توانایی پیدا می‌کنند ادامه داد: پیشتر اعلام شده از معلمان توانمند برای دوره اول ابتدایی استفاده شود، زیرا کیفیت‌بخشی نظام آموزش ابتدایی از دوره اول آغاز می‌شود.

طریفی با بیان اینکه معلمانی که در آستانه بازنشستگی یا بازنشسته یا حق التدریسی هستند در دوره اول ابتدایی سازماندهی نمی‌شوند گفت: این افراد برای دوره دوم سازماندهی شده و معلمان سازماندهی شده دوره اول، به صورت ویژه در دوره‌های توانمندسازی، آموزش ضمن خدمت تابستان و طول سال تحصیلی باید آموزش‌های لازم را ببینند.

وی با بیان اینکه بهترین معلمان ما در دوره اول ابتدایی در پایه اول هستند افزود: والدین تمایل دارند معلمان پایه اول فرزندانشان را در پایه دوم همراهی کند، بنابراین فرصتی دو یا سه ساله به وجود می‌آید تا معلمان ویژگی‌های دقیقی از توانایی‌ها و مهارت‌های دانش‌آموز بدست آورند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نظام دوری روشی در سازماندهی معلمان است عنوان کرد: معلم با گروهی از دانش آموزان خود جلو می‌رود و حتی دانش‌آموزی که قبلا در یک پایه به دلیل داشتن مشکل مجبور به تکرار پایه می‌شد، اما در این طرح تکرار پایه ندارد و با معلم خود به پایه بالاتر می‌رود و، چون معلم شناخت دقیق‌تر و بهتری دارد می‌تواند به صورت فردی سازی شده و دقیق‌تر با دانش آموز کار کند.

طریفی با بیان اینکه حدود ۳۰۰ هزار معلم ابتدایی در مدارس دولتی وجود دارد گفت: قرار است حدود ۱۲ هزار معلم در قالب نظام دوری مهرماه امسال سازماندهی شوند، لذا درصد پایینی از معلمان را شامل می‌شود.

ارسال نظرات