تیتر امروز

نمی‌توان با دروغ و بهتان از دین حمایت کرد/تمرکز قدرت همانند ثروت متمرکز فسادآور است
در ششمین برنامه دیدار اندیشه با آیت الله ایازی استاد حوزه مطرح شد:

نمی‌توان با دروغ و بهتان از دین حمایت کرد/تمرکز قدرت همانند ثروت متمرکز فسادآور است

در سومین قسمت از ششمین برنامه دیدار اندیشه با آیت الله ایازی استاد حوزه چندین موضوع مهم مورد توجه قرار گرفت که می‌بینید و می‌خوانید.
محمد مهاجری: جریان اصولگرایی با ریزش پنج میلیون رای مواجه شد/ میزان مشارکت مانند انتخابات مجلس بود
چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری/ گفت‌وگو‌های ویژه خبری دیدارنیوز (۱۰)

محمد مهاجری: جریان اصولگرایی با ریزش پنج میلیون رای مواجه شد/ میزان مشارکت مانند انتخابات مجلس بود

یک روز پس از چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، با محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا درباره میزان مشارکت و پیش بینی شرایط در دوم به صورت اسکایپی گفت و گو کردیم که می خوانید و می بینید.
رحمن قهرمانپور: برای مردم آمریکا، سیاست خارجی اولویت نیست/ حضور شش نفر در مناظره‌ها سبب شد مردم متوجه پیام نهایی آن‌ها نشوند
چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری/ گفتگو‌های ویژه خبری دیدارنیوز (۹)

رحمن قهرمانپور: برای مردم آمریکا، سیاست خارجی اولویت نیست/ حضور شش نفر در مناظره‌ها سبب شد مردم متوجه پیام نهایی آن‌ها نشوند

یک روز پس از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و مشخص شدن آرا، به سراغ انتخابات آمریکا رفتیم، رحمن قهرمانپور، تحلیلگر مسایل سیاسی و بین المللی هر دو انتخابات تحلیل کرد که می‌بینید و می‌خوانید.
روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مجلس اعلام کرد

چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مجلس شورای اسلامی در آستانه ریاست جمهوری ۸ تیر (فردا) در ایران گفت: عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

کد خبر: ۱۶۷۷۰۹
۱۰:۵۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۳

چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: در واقع عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

روح‌الله متفکر آزاد، درباره این‌که چهاردهمین رئیس جمهور کشور باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد تا رأی جامعه را به دست بیاورد گفت: هر کسی که در شأن ملت ایران باشد، هنگامی که می‌گویند فرد باید رجل باشد؛ معنایش این است این شخص می‌تواند رئیس جمهور باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که فرد باید بدنه، شبکه، حکمرانی و تیم داشته باشد که بتواند بگوید من می‌توانم مملکت را اداره کنم، عنوان کرد: این که یک شخص فقط بگوید من آدم خوبی هستم و می‌خواهم رئیس جمهور شوم صحیح نیست، زیرا هر آدم خوبی که نباید بگوید من می‌خواهم رئیس جمهور شوم. ملت به رئیس جمهورش نگاه می‌کند. نان، آب، اقتصاد، تورم، دلار و نفت همه این‌ها به رئیس جمهور یک کشور وصل است.

متفکر آزاد درباره این‌که چه اقداماتی باید از سوی دستگاه‌های اجرایی امر انتخابات انجام شود تا مشارکت و حضور مردم در پای صندوق‌های رأی افزایش یابد، بیان کرد: مردم ایران مردم سیاسی هستند و موضوعات را می‌فهمند. انتخاب رئیس جمهور یعنی این‌که ۴ سال سرنوشت یک ملت را دست یک شخص می‌دهیم. چه مشارکت انجام شود و چه نشود، بالاخره یک نفر با هر مشارکتی رئیس جمهور خواهد شد چه بهتر در این تعیین سرنوشت همه ما سهیم باشیم و بگوییم این آدم بهتر می‌تواند کشور را اداره کند.

وی تاکید کرد: این که بیاییم و در تعیین سرنوشت‌مان شرکت نکنیم عدم مشارکت است و عدم رأی نیست؛ در واقع عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟ لذا مشارکت یک اصل بسیار مفید است و در دنیا برای ما عزت می‌آفریند، ما اگر حتی در داخل باهم اختلاف سلیقه داشته باشیم باید در بیرون از مرز‌ها از ما اراده محکم دیده شود.

این نماینده مجلس با بیان این که حتما باید با رأی بالا رئیس جمهور را انتخاب کنیم و شرکت در انتخابات برای سرنوشت خودمان لازم است، یادآور شد: مشاهده کردیم جنایتکارانی مانند رژیم صهیونیستی به صغیر و کبیر ملت‌ها رحم نمی‌کند، برای آنان فرقی ندارد ملت ما رنگش چیست؟ با ما مشکل دارد پس ما حتما باید با اقتدار رأی دهیم که رئیس جمهور بتواند کشور را با اقتدار اداره کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی