تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مجلس اعلام کرد

چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مجلس شورای اسلامی در آستانه ریاست جمهوری ۸ تیر (فردا) در ایران گفت: عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

کد خبر: ۱۶۷۷۰۹
۱۰:۵۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۳

چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: در واقع عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

روح‌الله متفکر آزاد، درباره این‌که چهاردهمین رئیس جمهور کشور باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد تا رأی جامعه را به دست بیاورد گفت: هر کسی که در شأن ملت ایران باشد، هنگامی که می‌گویند فرد باید رجل باشد؛ معنایش این است این شخص می‌تواند رئیس جمهور باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که فرد باید بدنه، شبکه، حکمرانی و تیم داشته باشد که بتواند بگوید من می‌توانم مملکت را اداره کنم، عنوان کرد: این که یک شخص فقط بگوید من آدم خوبی هستم و می‌خواهم رئیس جمهور شوم صحیح نیست، زیرا هر آدم خوبی که نباید بگوید من می‌خواهم رئیس جمهور شوم. ملت به رئیس جمهورش نگاه می‌کند. نان، آب، اقتصاد، تورم، دلار و نفت همه این‌ها به رئیس جمهور یک کشور وصل است.

متفکر آزاد درباره این‌که چه اقداماتی باید از سوی دستگاه‌های اجرایی امر انتخابات انجام شود تا مشارکت و حضور مردم در پای صندوق‌های رأی افزایش یابد، بیان کرد: مردم ایران مردم سیاسی هستند و موضوعات را می‌فهمند. انتخاب رئیس جمهور یعنی این‌که ۴ سال سرنوشت یک ملت را دست یک شخص می‌دهیم. چه مشارکت انجام شود و چه نشود، بالاخره یک نفر با هر مشارکتی رئیس جمهور خواهد شد چه بهتر در این تعیین سرنوشت همه ما سهیم باشیم و بگوییم این آدم بهتر می‌تواند کشور را اداره کند.

وی تاکید کرد: این که بیاییم و در تعیین سرنوشت‌مان شرکت نکنیم عدم مشارکت است و عدم رأی نیست؛ در واقع عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟ لذا مشارکت یک اصل بسیار مفید است و در دنیا برای ما عزت می‌آفریند، ما اگر حتی در داخل باهم اختلاف سلیقه داشته باشیم باید در بیرون از مرز‌ها از ما اراده محکم دیده شود.

این نماینده مجلس با بیان این که حتما باید با رأی بالا رئیس جمهور را انتخاب کنیم و شرکت در انتخابات برای سرنوشت خودمان لازم است، یادآور شد: مشاهده کردیم جنایتکارانی مانند رژیم صهیونیستی به صغیر و کبیر ملت‌ها رحم نمی‌کند، برای آنان فرقی ندارد ملت ما رنگش چیست؟ با ما مشکل دارد پس ما حتما باید با اقتدار رأی دهیم که رئیس جمهور بتواند کشور را با اقتدار اداره کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی